fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Luksus Kør selv-rejse i Namibia

0
Send en forespørgsel
Send en forespørgsel
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
*Jeg accepterer Servicebetingerlser og Privatlivspolitik
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

121

3 trin til den perfekte rejse!

1. Ring til os på 86392260 og aftal et møde
2. På mødet præciserer du dine rejseønsker, og vi byder ind med forslag til rejseplanen.
3. Vi sammensætter din rejse med fly, hotel, aktiviteter og oplevelser og alt andet, du får brug for. Du modtager et uforpligtende rejsetilbud!

86392260

post@seafricantravel.dk

Derfor skal du rejse med os!

 • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
 • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
 • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
 • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

86392260

post@seafricantravel.dk

Luksus Kør selv-rejse i Namibia

Luksus Kør Selv-rejse

Namibia er et land med kontrast og dramatisk skønhed. Her er alt fra ærefrygtindgydende landskaber til et fantastisk og vildt dyreliv og er en ønskedestination for enhver, der vil opleve det sande Afrika. På denne rejse har vi fundet rigtig gode lodges, der både har et strejf af luksus og en autentisk, namibisk “vibe”. 

“Guidet” kør selv-rejse

Det lyder selvmodsigende, men denne Luksus Kør selv-rejse i Namibia er det perfekte miks af friheden ved at køre selv og trygheden ved at møde guider og rangere på alle destinationerne undervejs.  

Herefter kører du  gennem Namibias fantastiske landskaber fra punkt til punkt og fra lodge til lodge i din lejebil og i dit eget tempo. På lodgerne kan du deltage i forskellige aktiviteter og udflugter og få en grundigt kendskab til egnen.
Rejsen starter i Windhoek, hvor du møder den første guide, der fortæller om turen og sætter dig godt ind i ruten. 

 • Varighed:11 dage - 10 nætter
 • Rejsen starter og slutter: Windhoek International Airport
 • TilgængeligJanuar til oktober
Luksus Kør selv-rejse i Namibia

Mere om Luksus Kør selv-rejsen

Windhoek

Windhoek er hovedstad i Namibia. Byen ligger på Khomas Highland-plateauet ca. 1.700 meter over havoverfladen. Byen har ca. 325.000 indbyggere. Byen er omgivet af høje bjerge, og det betyder, at der falder mere nedbør her end andre steder i Namibia. Windhoek er en grøn oase i ørkenlandet.

Sossusvlei

Sossusvlei er en salt- og lerpande i den sydlige del af Namib-ørkenen i Namib-Naukluft nationalparken. Panderne er omgivet af høje røde klitter, og besøges hvert år af tusindvis af turister. Sossusvlei bruges ofte som betegnelse for hele området omkring panderne.

Sossusvlei

Walvis Bay

Walvis Bay er Namibias vigtigste havneby med fiskerbåde, fragtskibe og et stigende antal krydstogtskibe. Lagunen er den vigtigste attraktion i byen. Her er der et meget rigt fugleliv med flamingoer, pelikaner og mange mindre vadefugle. Her er desuden en lang række aktiviteter, bl.a. en ørkengolfbane, restauranter og delfin-ture.

Byen har været under sydafrikansk styre helt indtil 1994 – primært på grund af, at byen har den eneste dybhavshavn på den namibiske kyst.

Walvis Bay har altid stået lidt i skyggen af Swakopmund, når det kommer til turisme, men byen udvikler sig hele tiden og kan tilbyde gode indkvarteringsmuligheder og spændende aktiviteter som delfin-ture, fiskeekspeditioner og kajaksejlads.

walvis bay

Swakopmund

Swakopmund er Namibias største turistby og mange namibiere holder ferie her. Her giver Atlanterhavet et dejligt svalt klima, når det indre er landet er gloende hedt, og her er masser af aktiviteter at give sig i kast med. Byen har mange restauranter, cafeer, gallerier mm.

Prøv kræfter med sandboarding, quadcykling, faldskærmsudspring, hajfiskeri eller slap af i byen og gå en tur på Swakopmund-museet.

Swakopmund har mange minder fra tiden som tysk koloni, og ligner på mange måder en tysk by.

swakopmund

Skeletkysten

Skeletkysten er en 40 km bred og 500 km lang kyststrækning i det nordlige Namibia, hvor den kolde Benguela havstrøm fra Atlanterhavet tumler ind mod klitterne og ørkenlandskabet.

Skeletkysten har sandsynligvis fået sit navn efter de mange strandede hvaler, hvis skeletter kunne ses overalt.

Men også mange skibe er strandet her på grund af den tætte tåge og oprørte hav. De sømænd, der overlevede forlisene og drev i land på stranden, havde ikke en chance på denne golde kyst og døde af tørst.

Selv om det ikke lyder sandsynligt, så er der faktisk en del vilde dyr langs kysten. Det gælder for eksempel elefanterne, der har tilpasset sig livet i ørkenen, næsehorn, løver, brune hyæner, sjakaler, giraffer, sæler, oryx’er, kuduer og zebraer.

skeletkysten

Etendeka-plateauet

Etendeka-plateauet er et unikt, øde og meget smukt landskab i det nordvestlige Namibia. Plateauet består af vulkanske klipper fra kridttiden. På det lokale Himba-sprog betyder Etendeka ”stedet med fladtoppede bjerge” og henviser til de karakteristiske taffelbjerge, der ligger spredt på plateauet. Bjergene har i sig selv en spændende historie. De stammer fra en enorm basaltstrøm fra det, der muligvis har været det største vulkanudbrud på jorden nogensinde og som skete for 132 mio. år siden.  Det havde en volumen på over 10.000.000 km3 og spredte sig over det område, der i dag er Namibia, Angola, Brasilien og Argentina. Det betyder, at bjergene i Paraná i Brasilien består af klippemateriale, der er fuldstændig identisk med klipperne i Etendeka-plateauet.

Etosha nationalparken

Etosha betyder ”det store hvide sted” på Ovambo-stammens sprog. Nationalparken er helt unik i Afrika og er kendetegnet ved en stor saltpande, der dækker en fjerdedel af parken – og så stor, at den kan ses fra rummet! Vandhullerne er en anden stor attraktion, hvor det er muligt at se en stor del af parkens dyrearter.

Etosha

Steder
Luksus Kør selv-rejse i Namibia
Rejseplan

Dag 1 Windhoek, ca. 50 km

Velkommen til Namibia! Et land, du aldrig vil glemme!
Ved ankomst til Windhoek International Airport bliver du mødt af din chauffør og kørt til Windhoek (alternativt afhentning af din lejebil).
Din første tur til namibisk jord er på cirka 42 km ind til hovedstaden Windhoek, en travl metropol med en karakteristisk tysk kant. Her tjekker du ind på Olive Exclusive, hvor
En repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner mødes med dig på hotellet for at tale turen igennem og fortælle om firmaets concierge-service.
I dag kan du udforske Windhoek til fods eller i din leje-bil. Der er adskillelige seværdigheder rundt om i byen med spor tilbage til landets koloniale historie. Fra Kristuskirken er der udsigt over byen. Der ligger tre slotte på byens bakker, et at dem er det berømte Heinitzburg, hvorfra der er en fantastisk udsigt til solnedgangen over byen – og et perfekt sted til en sundowner før middagen!

Windhoek er en multikulturel by med 350.000 indbyggere. Her kan man nyde det bedste fra to verdner med europæisk arkitektur og livsstil side om side med den livlige rytme af afrikansk kultur og miljø. Byen har mange spisesteder, men ingen er så populære eller berygtede som Joe’s Beerhouse, hvor øllet flyder og kylling betragtes som en vegetarret. Har du lyst til noget lidt mere raffineret, er Stellenbosch eller Olive Exclusive et par gode bud.
Indkvartering: Olive Exclusive med morgenmad.

Dag 2Sesriem, ca. 380 km

I dag starter din Luksus Kør selv-rejse i Namibia for alvor! Du skal mod syd og køre mod de røde klitter i Namib og Sossusvlei. Du kan vælge at køre omkring det meget naturskønne Spreetshoogte pas med en helt utrolig udsigt. Herfra går turen vdere til Sesriem, hvor du finder dagens overnatningssted i ørkenen. Vejen ind til lodgen er stenet, men den lille gene elimeneres fuldstændigt af oplevelsen og af udsigten ind i den store intethed.
Ved indtjekningen viser værten rundt i lodgen og området.
Om eftermiddagen er der tur med rangeren, som vil fortælle om det unikke dyreliv, der kan opleves her. Og så er det tid til den obligatoriske sundowner, mens solen går ned. Alt her handler om de utrolige solnedgange og det er ikke anderledes denne aften. Se stjernerne over verdens ældste ørken og hør, hvad stilhed er.
Herefter venter en fremragende middag på lodgen og dagen kan slutte af med en drink i One Night-baren.

Tip: Stop op ved Grove Mall – masser af parkeringspladser – og gå en tur i Spar. Det giver dig en idé om, hvorfor Namibia ofte kaldes Lille Tyskland. Det lækre kød- og ostevalg er perfekte til kringlerne og brötchens fra bageriet. Køb ind til en picnic på toppen af det storslåede Spreetshoogte pas.
Indkvartering Dessert Grace med middag og morgenmad.

Dag 3Sossusvlei, ca. 240 km

Dagen i dag kræver en tidlig start for at få det hele og det bedste med. Dagens tur starter før solopgang, hvor du kører mod Sesriem, der er indgangen til Sossusvlei-klitterne. Portene åbner ved solopgang, og det er det bedste tidspunkt at de klitterne i det fantastiske farvelys, når solen står op. Videre mod Sossusvlei – en tur på ca. 60 km – og undervejs passerer du klit 45, der er en af ørkenens største klitter.
Tip: Lad være med at stoppe her mellem alle turisterne. Kør i stedet videre mod 4×2-parkeringspladsen og tag en 4×4 shuttle til vleien. På den måde får du lejlighed til at nyde skønheden i Deadvlei, før turisterne strømmer til. Her har du også mulighed for at bestige nogle af verdens højeste klitter og tage fantastiske billeder. Sandets varme farver står i stærk kontrast til lerpandernes blændende hvide overflader. Farverne ændrer sig konstant mens solen stiger på himlen fra dyb abrikos til varm rød og alle nuancer herimellem.
På vejen tilbage til lodgen er der måske tid til at stoppe op ved Sesriem Canyon. Tilbage i lodgen kan du slappe af ved poolen og deltage i de aktiviteter, der tilbydes på stedet.
Indkvartering på Desert Grace med middag og morgenmad

Dag 4Walvis Bay, ca. 270 km

Efter morgenmaden og en god nats hvile fortsætter rejsen, denne gang mod den kolde atlanterhavskyst og Namibias førende ferieby, Swakopmund. På vejen kommer du forbi Solitaire – en lille by, der blot består af en tankstation, en butik, en kirke og et bageri med en café. Caféen er kendt for sin æblekage, uden tvivl “den bedste i hele Namibia”. Nyd kagen og en kop kaffe her. Solitaire er egentlig en lille omvej på vejen til en af Namibias vigtige havnebyer, Walvis Bay. Her sætter du bilen og tager en 4×4 shuffle ud til Pelican Point. Det er et velkomment pust fra ørkenens varme. Ude ved fyret har du lidt tid til at nyde det lidt køligere klima inden eftermiddagens sejltur, hvor du kommer til at se sælkolonier, tusindvis af flamingoer og måske også sjakalen, der trives i området. Nyd en sundowner sammen med friske kanapeer, inden middagen på lodgen serveres.
Indkvartering Pelican Point Lodge, Bed & Breakfast

Dag 5Swakopmund, ca. 35 km

Du vågner muligvis af lyden af tågehornet her til morgen. Efter en solid morgenmad bliver du sejlet tilbage til Walvis Bay, hvor din bil er parkeret, og så går turen ind til Swakopmund.
Med sine palmekransede gader og strandpromenaden er Swakopmund Namibias mest populære destination ved havet. Byen lokker med mange forskellige aktiviteter fra quad bike ture i Namib til sandboarding og ørkenture. Kl. 16:00 tager de lokale en Kaffee-Kuchen-pause, og det bør du også! Snup en kop kaffe og en skive bagt ostekage eller Schwarzwälder Kirschtorte og nyd livet i Swakopmund!
Byen blev grundlagt af tyske kolonister i 1892, og Swakopmund Fyrtårn og Mole er byens vartegn. Swakopmund-museet ligger tæt ved fyrtårnet og dokumenterer Namibias historie.
Swakopmund har også en række fremragende restauranter, der serverer fisk og skaldyr.
Indkvartering: The Strand Hotel med morgenmad.

Dag 6 og 7, ca. 450 kmSkeletkysten

Bliv ikke overrasket over at vågne op til en tåget morgen, for solen vil sandsynligvis snart brænde tågen af. Det er en lang dag i dag – men fuld af indtryk! Efter morgenmaden kører du mod nord langs kysten. Turen går nu via Henties Bay, en lille kystby, der er berømt for et enestående fiskeri. Her gør du et kort stop og holder en kaffepause, inden du fortsætter ind i Skeleton Coast nationalparken. Det er et temmelig ugæstfrit område uden meget dyreliv. Næste stop er Torra Bay efterfulgt af Terrace Bay, hvor udtrykket ”så lidt som ingenting” giver fuldstændig mening, og du stopper egentlig kun for at få fyldt tanken op. Videre går det til Mowe Bay, hvor du blive mødt af en guide og kørt til Shipwreck Lodge i hjertet af Skeloton Coast. På det lille lokale museum kan du hente alle fakta om området og se lidt fra en forsvunden æra.

Tillad dig selv at blive forkælet på dette unikke sted. Læg bilnøglerne væk og nyd en eftermiddag i klitterne og det surrealistiske landskab og besøg nogle af skibsvragene i området – og lær alt om spøgelsesbølger og spøgelser!
Den næste dag kan du deltage i nogle af de aktiviteter, der tilbydes på lodgen. Det spænder fra vandreture på stranden, safari i Skeleton Coast nationalpark, quadbike-ture, udflugter til Clay Castle og Hoanib floddeltaet og selvfølgelig sundowners.

Denne unikke lodge og de endnu mere unikke omgivelser er internationalt berømt. Det er et Alice i Eventyrland kombineret med Pirates of the Caribbean i dette øde område med mystiske forsvindinger og skibsvrag.
Indkvartering på The Shipwreck Lodge med helpension

Dag 8Etendeka plateauet, ca. 290 km

Her tør du vist ikke blive længere… Efter morgenmaden går turen tilbage mod civilisationen og Mowe Bay, hvor din bil er parkeret. Kør mod syd til Torra Bay igen og drej derefter mod Torra Conservancy og nyd landskaberne og glæden ved at slippe ud fra Skeletkystens tætte tåge. Frokosten indtager du ved Palmwag – og her er der faktisk et godt wifi-signal
Efter frokosten fortsætter du til Grootberg Lodge. Du ankommer i god tid, så du også kan nå en skøn køretur op på toppen af Etendeka plateauet, hvor der er mulighed for at se noget af Namibias dyreliv.
Tilbage på lodgen kan støvet vaskes af inden middagen serveres
Efter et par hård dags kørsel er vi sikre på, at du trænger til at slappe af – og det bedre sted at gøre det, er på lodgens poolterrasse med udsigt.
Indkvartering: Grootberg Lodge m. morgenmad

Dag 9 og 10Etosha nationalpark, ca 250 km

Nu er det blevet tid til at se en masse dyr! I dag kører du mod Etosha nationalpark og Ongava vildtreservat, der grænser op til Etosha. Ongava ligger ved den sydlige indgang til nationalparken og et fantastisk sted at opleve det namibiske dyreliv.
De næste 2 nætter overnatter du på Anderson @ Ongava, der er en moderne fortolkning af luksuriøs safari-indkvartering
Om eftermiddagen er der safari i åbne køretøjer i reservatet – selvfølgelig med en sundowner-pause, inden turen går tilbage til lodgen og en lækker middag.
I morgen har du mulighed for at deltage i de safari-ture, der udbydes af lodgen eller tage på opdagelse i Etosha i din egen bil.
Indkvartering Anderssons @ Ongava

Dag 11Windhoek

I dag er tiden desværre inde til at tage afsked med denne smukke destination. På vej tilbage til Windhoek bør du stoppe ved Wood Carvers Market i Okahandja. Hold øje med Herero-kvinderne, der er klædt i deres farverige lange kjoler med matchende hovedbeklædninger, der siges at være en efterligning af kvægets horn. Kjolerne er inspireret af tysk koloni-mode.
Ved ankomst til Windhoek International Airport afleverer du bilen og tjekker ind til hjemrejsen. Du har nu oplevet vores Luksus Kør selv-rejse i Namibia!

Inkluderet

 • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
 • 4WD billeje

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser og visumgebyrer
 • Drinks og udgifter af personlig karakter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1: Olive Exclusive

Olive Exclusive er et elegant boutique-hotel i et roligt kvarter i Windhoek. Hotellet er det første ultra-luksuriøse hotel af sin art i Namibias hovedstad – et køligt, moderne og meget stilfuldt indkvarteringssted med et imødekommende personale og en autentisk, afrikansk vibe.

Se mere om hotellet her

Dag 2 og 3: Desert Grace

Desert Grace er ørken-elegance, når det er allerbedst! Her finder du flotte rum og et meget imødekommende personale, der hjælper dig godt til rette i lodgen.

Som Desert Grace selv beskriver stedet: ”Udendørs, gammel gylden ørken; Indendørs, ren kærlighed”

Det er en moderne lodge med 24 bungalower, alle med et stilfuldt interiør og egen mini-pool, hvor man kan komme af med lidt af ørkenvarmen og nyde udsigten til den omgivende ørken.

Se mere om lodgen her

Dag 4: Pelican Point Lodge

Pelican Point Lodge har en helt unik beliggenhed på den fjerntliggende halvø Pelican Point ved Walvis Bay.

Halvøen er stort set en sammenhængende, uberørt strand med Atlanterhavet på den ene side og lagunen i Walvisbugten på den anden. Her er plads og ro til at slappe af og reflektere over landets skønhed.

Fra din private terrasse kan du se hundredvis af sæler, der boltrer sig i bølgerne eller slikker solskin på stranden. Man ser også ofte delfiner, hvaler og klumpfisk og selvfølgelig en masse fugle, bl.a. skarv og flamingoer.

Se mere om lodgen her

Dag 5: The Strand Hotel

Lige der, hvor Namibias røde klitter møder Atlanterhavet, ligger Swakopmund og Strand Hotel. Det er det perfekte sted for rejsende, der ønsker at udforske den spændende by, og Strand er da også en populær destination af både namibiske og udenlandske turister. Strand Hotel er meget mere end blot et hotel. Her er unikke restauranter, barer, delikatessebutikker, terrasser med havudsigt, strandkiosk og konferencecenter – alt sammen på molen og omgivet af hav til tre sider.

Se mere om hotellet her

Dag 6 og 7: Shipwreck Lodge

Shipwreck Lodge ligger mellem Hoarusib og Hoanib-floderne i Skeleton Coast nationalparken, kun 45 km fra Möwe-bugten. Hytterne, der i udtrykket ligner forliste skibe, ligger mellem klitterne med udsigt over Atlanterhavet, hvor den kolde Benguela-havstrøm giver en forfriskende brise. Lodgen har 8 dobbelthytter og 2 familiehytter.

Se mere om lodgen her

Dag 8: Grootberg Lodge

Grootberg Lodge er et vartegn i Namibia for turistindustrien, da den ejes 100% af #Khoadi//Hoas Conservancy og blev opført i 2005. For rejsende, der rejser mellem Etosha og Swakopmund, er lodgen et ideelt stop midtvejs, og her får man lejlighed til at opleve den ægte vildmark i Damaraland.
Økoturisme er primære fokus på Grootberg Lodge, hvor medlemmer af det lokale samfund sørger for, at dit ophold er fyldt med gode minder.

Se mere om lodgen her

Dag 9 og 10: Anderssons at Ongava

Den familievenlige  Andersson Lodge i Ongava-reservatet er opkaldt efter Charles Andersson, den svenske opdagelsesrejsende, der først beskrev Etosha-panderne. Andersen at Ongava er efter eget udsagn næste generation af økoturisme.

Som gæst hos Anderssons at Ongava kan man møde forskere og medarbejdere i reservatet og diskutere miljømæssige problematikker, som tages meget alvorligt her. Man kan dog også nøjes med at slappe af i de luksuriøse værelser eller ved poolen og tage på safariture med lodgens guider.

Se mere om lodgen her

Ekstra oplevelser på rejsen
Aktiviteter
Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Kort

Billeder
Ring til os på 86392260 eller send en besked

Ny Lufthavnsvej 21, 8560 Kolind

Få vores nyhedsbrev med tilbud, tips
og tricks og masser af inspiration
lige ind i din mailbox!

Du kan let afmelde nyhedsbrevet igen
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

 • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

[wd_hustle id="Kontaktos" type="popup"]Click[/wd_hustle]