fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Restaurantguide – Cape Town

Spis godt i Cape Town

Restaurantguide

Her er din ultimative guide til de allerbedste restauranter i Cape Town! Her er noget for alle og i flere prisklasser – uanset om du er til røde bøffer, sushi eller vegetarretter. 

Dyk ned i vores Restaurantguide Cape Town og find gode spisesteder til hver dag i byen.

Aubergine - Restaurantguide Cape Town

Aubergine

Barnet Street, Gardens, Cape Town,
(0)21 465 0000

Aubergine er en prisbelønnet restaurant i forstaden til Gardens i Cape Town. Her bruges der timer på at skabe og tilberede gourmetretter, der kan imponere – både i smag og udtryk. Der lægges naturligvis vægt på friske råvarer, herunder friskfangede fisk, lokalt vildt og svampe fra skoven. Tilføj passion, engagement og et imødekommende personale, så har du en spiseoplevelse, som du ikke glemmer lige med det samme! Og vin? Vælg mellem flere end 450!

Azure
Victoria Road, Camps Bay, Cape Town,
(0)21 437 9029

 

Azure er signaturrestauranten på Twelve Apostles Hotel i Camps Bay. Restauranten har en moderne indretning, hvor man kan nyde solnedgangen over Atlanterhavet, mens man spiser. Azure er den første restaurant, der har anvendt de sydafrikanske Fynbos i sine retter. Den stegte and er legendarisk her. På Azure er det muligt at bestille en 5-retters middag med efterfølgende filmaften.

Balducci - restaurantguide cape town

Balducci
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 421 6002

Balducci er det bedste fra næsten hele verden. Du kan få italienske, asiatiske eller indiske retter og selvfølgelig også sydafrikanske favoritter som kalvekød, kylling, burgere og bøffer. Det handler om god mad i gode rammer. Og ja, du kan også få pizza! Der er over 40 forskellige at vælge imellem og alle er med italiensk mozzarella.  Balducci er også kendt for en bred vifte af cocktails og vine.

 

Belthazar cape town

Belthazar
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 421 3753

Belthazar er restaurant, grill, vinbar og gourmetbutik under samme tag. Det er et helt nyt kulinarisk koncept i Cape Town. Restauranten har en terrasse med lamper med blødt, romantisk lys og udsigt til Taffelbjerget. Signaturretterne spænder fra lammeburgere til dagens vildt, og du kan selv vælge et stykke kød fra slagterdisken.

bilboa

Bilboa
The Promenade, Camps Bay, Cape Town,
(0)21 286 5155

Bilboa er eksklusiv og chic og har al den elegance, du kan forvente af en restaurant, der er en del af Kove Collection. Her er en trendy atmosfære og stedet er perfekt til frokost, middag eller bare en sun downer.

Skaldyrsretter i middelhavsstil og et udvalg af gode kødretter.

Restaurantguide Cape Town

black sheep restaurantguide cape town

Black Sheep Restaurant
Kloof Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 426 2661

Black Sheep Restaurant er en favorit blandt de lokale på Kloof Street. Maden her er uhøjtidelig og anrettet i generøse portioner, som vi mener er værdi for pengene. For noget let, prøv en af ​​deres salater, der er almindelige, men velsmagende. Til de sultne serverer The Black Sheep perfekt tilberedte, flammegrillede bøffer og store oksekødburgere og endda skaldyr, hvis du er i humør til det. Atmosfæren her er afslappet og jovial.

Blanko
Hohenhort Avenue, Constantia, Cape Town,
(0)21 795 6300

Blanko restauranten ligger i Alphen Hotel i Constantia. Restauranten er lys og luftig med loungemusik og dramatisk kunst og spredt over flere rum omkring en central bar og lounge. Menuen er italiensk og med mange muligheder, herunder kød og fisk og pizza til børnene. Sørg for, at der også er plads til dessert, for de er simpelthen ekstravagante!

Restaurantguide Cape Town

bombay cycle club cape town

Bombay Bicycle Club
Kloof Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 423 6805

Hvis du leder efter en ekstravagant restaurant i Cape Town, finder du det i Bombay Bicycle Club. Det er en del af Madame Zingara-gruppen og er et show af flamboyance, næsten som du har fulgt Alice ind i Eventyrland. De er mest berømte for deres chokolade chili-bøf, og du går bestemt heller ikke galt i byen med den dybstegte haloumi-ost. Der er næsten altid tilbud, selvom Bombay Bicycle Club altid byder på rimelige priser.

Restaurantguide Cape Town

Buitenverwachting
Klein Constantia Road, Constantia, Cape Town, (0)21 794 3522

Restauranten ligger i en original, stråtækt kaap-hollandsk bygning, der er en del af det historiske Buitenverwachting. Terrassen vender mod bjerget med en smuk udsigt over vinmarkerne og bjerget. Området er en del af UNESCO’s verdensarv, Table Mountain Range.

Menuen er retro og opdelt i fire kategorier: Let & Nemt, Rustikke Retter, Indulge og Desserter.

Restaurantguide Cape Town

Burger & Lobster Cape Town

Burger & Lobster
105 Bree Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 422 4297

Forvent at blive imponeret i denne smarte restaurant i Cape Town. Burger & Lobster ligger en af byens mest trendy gader og har goumetburgere og friske hummere på menuen. Her er intet tilberedt på forhånd og du kan smage friskheden i hver en bid. Atmosfæren minder om en cocktailbar i New York med højt til loftet, moderne indretning og et åbent køkken. Ørkenmenuen har fem desserter, bla. den berømte Mississippi-mudpie. Det er også muligt at købe en madpakke to go på restauranten.

butchershop and grill Cape Town

The Butcher Shop And Grill
Beach Road, Mouille Point, Cape Town,
(0)21 434 0813

Med sloganet “Raising the Steaks” er det ikke svært at forstå, hvorfor The Butcher Shop & Grill er et kulinarisk vartegn i Cape Town. Restauranten er berømt for sin slagterdisk. Det er her specialister i fine udskæringer vil skære og tilberede dit kød, ligesom du kan lide det. Med kvaliteten i top er The Butcher Shop & Grill god værdi for pengene.

Restaurantguide Cape Town

Cafe Paradiso Restaurantguide Cape Town

Café Paradiso
Kloof Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 423 8653

Cafe Paradiso er en favorit hos både de lokale og internationale gæster. Det føles lidt som en landrestaurant her på Kloof Street, og cafeen er en del af Madame Zingara-imperiet. Her er en stor udendørs gårdhave med udsigt over Taffelbjerget og dekoreret med vinranker og træmøbler. Menuen omfatter salater, sunde sandwiches, hjemmelavet pasta og kødretter.

carne SA

Carne SA
Kloof Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 426 5566

Hvis du elsker kød, er Carne SA stedet for dig! Den omfattende menu indeholder det allerbedste kød, Sydafrika kan byde på, og hvert enkelt stykke kød kan spores tilbage til den gård, det kommer fra. Du kan få alt at vide om modningstid og dyrenes fodring. Carne er en eliteoplevelse. Atmosfæren er afslappet og restauranten består af to spisestuer i et gammelt victoriansk hus.

Restaurantguide Cape Town

Catharina’s At Steenberg Wine Estate

Catharina’s At Steenberg Wine Estate
Steenberg Road, Tokai, Cape Town,
(0)21 713 7178

Catharina’s på Steenberg Wine Estate er en hyldest til den kvinde, der startede det hele. Catharina Ras grundlagde Steenberg i det 17. århundrede og havde ry for at være en ilter karakter. Menuen her fokuserer på enkelhed og lader ingrediensernes kvalitet imponere dig. Der er en overflod af friske produkter, der tilberedes enkelt og præsenteres kunstnerisk. Restauranten er dekoreret med visuelle fortællinger om Catharina’s liv.

 

Restaurantguide Cape Town

Chefs Warehouse & Canteen
Bree Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 422 0128

Chef’s Warehouse and Canteen ligger på den travle Bree Street i Cape Towns indre by og serverer tapas til to. Retterne skifter regelmæssigt, men er altid lækre. Det er en afslappet kantine, og de tager ikke imod bookinger. Kommer du, når alt er besat, kan du tage plads i baren og nyde en drink, mens du venter.  Maden her er kvalitet, og de har en række kulinariske produkter og bøger, som man kan købe.

Restaurantguide Cape Town

Chefs warehouse Beau

Chefs Warehouse at Beau Constantia
Constantia Main Road, Constantia, Cape Town,
(0)21 794 8632

Chef’s Warehouse i Beau Constantia er et visuelt såvel som et kulinarisk mesterværk. Kæmpe glasvinduer strækker sig fra gulv til loft og inviterer vinlandenes atmosfære til bordet, mens du nyder kreationer, der er belagt med gastronomisk genialitet. Chef’s Warehouse i Beau Constantia tilskynder til at sidde og nyde. Menuen skifter konstant og indeholder kun de friskeste af de friske ingredienser.

 

City Grill Cape Town

City Grill
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 421 9820

City Grill er et traditionelt sydafrikansk bøfhus og er berømt for sit hjortekød og smukt modnet oksekød. Når du besøger City Grill, skal du helst være glubende sulten. City Grill er stolt af sin afrikanske ånd, og du vil nyde nogle gode sydafrikanske retter fra bobotie til strudsefilet. Der er en sommelier til rådighed for at hjælpe dig med at vælge perfekte vin til maden.

 

Codfather - restaurantguide cape town

Codfather
Camps Bay Drive, Camps Bay, Cape Town,
(0)21 438 0782

Når en restaurant i Cape Town har eksisteret i over et årti, ved man, at den er en af ​​de bedste. Restauranten Codfather Seafood and Sushi er et populært sted ved stranden ved Camps Bay. De har ikke formelle menuer og holder deres tilbud dynamisk for at gøre plads til innovation og alt det nye. Du finder udsigt over havet og bjergene, der bogstaveligt talt vil tage pusten fra dig, mens du nyder de lækre retter.

Restaurantguide Cape Town

The Conservatory at Cellars-Hohenhort
Brommersvlei Rd, Constantia, Cape Town, (0)21 794 2137

The Conservatory at Cellars-Hohenhort er Cape Towns mest stilfulde restaurant. Den ligger i den idylliske Constantia-dal, og selve restauranten ligger omkring et massivt 300 år gammelt egetræ. De har et udvalg af faste favoritter, der inkluderer gourmetburgere, rib eye steaks, Cape Malay bobotie og Karoo-lam. Hvis du ikke er i humør til indendørs spisning, kan du spise dit måltid på terrassen, der normalt er oplyst i sollys og har udsigt over frodige haver.

 

Firefish Restaurantguide Cape Town

Firefish
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town, (0)21 286 4933

Firefish Restaurant er den seneste skud på Kove Collection-stammen og ligger på den berømte V&A Waterfront. Restauranten ligger uden for det største indkøbscenter og har udsigt over kajen og Taffelbjerget i al herlighed. Menuen er en blanding af fisk og grill og indeholder et stort udvalg af japansk-inspirerede sushi. Den landinspirerede menu indeholder retter med røget lamkoteletter og trækulgrillet ribben. Forbered dig på at blive imponeret over Firefish Restaurant’s usædvanlighed.

Restaurantguide Cape Town

Foxcroft Cape Town

Foxcroft
Groot Constantia Road, Constantia, Cape Town, (0)21 202 3304

Foxcroft er et sofistikeret spisested i Constantia. Designet er mere end moderne og stilfuldt holdt i hvidt og råt træ. Menuen er intet mindre end inspirerende, og du kan vælge mellem oksekød ribeye med chips og grøntsager eller langsomt kogt ben af ​​lam med hvid bønnehummus og røget hvidløg. Valgmulighederne er kreative og uendelige. Der er også et stort udvalg af vin, spiritus, øl og mixers.

Restaurantguide Cape Town

Foodbarn Cape Town

The Food Barn
Village Lane, Noordhoek, Cape Town,
(0)21 789 1390

Food Barn ejes af en berømt 5-stjernet kok, Frank Dangeroux, der også er forfatteren af ​​en kogebog. Denne restaurant med deli-stil findes i Noordhoek Farm Village og er et naturalistisk tilflugtssted. Menuen er country-chic, henter inspiration fra omgivelserne, og kaffen er god og stærk! Delikatesseafsnittet er fyldt til randen med lækkerier som vaniljesirup, hjemmelavet müsli og endda friske, smukke blomster.

 

Gibsons Restaurantguide Cape Town

Gibson’s
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)87 357 3465

Gibson’s har et ry for at være den bedste burger-joint i byen. Du kan begrave dig i højkvalitets og kornfodret Karoo-lam, ribben og gourmetburgere. Vælg mellem næsten 57 dobbelt-milkshakes eller håndværkerøl for at skylle det hele ned. I baren på tolv meter kan du også bestille dig en eksotisk cocktail. Gibson’s har virkelig det hele.

 

Gold Restaurant Cape Town

GOLD Restaurant
Bennett Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 421 4653

Der er ingen bedre måde at opleve en afrikansk temarestaurant end på Gold Restaurant. De lover en ‘smagsafari’, der inkluderer smage fra Cape Town og fra hele dette fantastiske kontinent. Hvordan går en aften på Gold Restaurant? Aftenen starter med en djembe-trommesession, der derefter følges af en håndvaskceremoni. Bagefter dykker du ned i et 14-retters måltid, hver ret fra et andet afrikansk land.

Restaurantguide Cape Town

 

Grand Africa Café & Beach
Haul Road, Granger Bay, Cape Town,
(0)21 425 0551

Grand Africa Café & Beach ligger i en beskyttet bugt fra hovedvejen i Granger Bay. De har skabt en kunstig strand og restauranten ligger i en forladt lagerbygning. Stedet er ganske enkelt Cape Towns mest populære strandoplevelse. Orange Cape Town solnedgange og bare tæer i sandet, mens du nipper til cocktails og spiser friske muslinger er det, du kan glæde dig til på Grand Africa Cafe & Beach.

Greek Fisherman
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 418 5411

The Greek Fisherman serverer traditionelle græske og middelhavsretter, og de er ganske berømte for deres middelhavs- og skaldyrsspecialiteter som deres græske Meze, Seafood Platter Feast og det saftige, ovnstegte lam. Restauranten blev etableret i 1992 og er den ældste restaurant i V&A Waterfront, og det siger meget om deres kulinariske succes. Træk et sæde op og fryd over udsigterne over det ikoniske Taffelbjerge, mens du nyder dit måltid.

 

The Greenhouse at Cellars-Hohenhort

The Greenhouse at Cellars-Hohenhort
Brommersvlei Rd, Constantia, Cape Town,
(0)21 794 2137

The Greenhouse i Cellars-Hohenhort bruger råvarer fra Constantia-dalen til at skabe kulinariske mesterværker i et smukt rum. Kokken og teamet bringer konceptuelle kreationer fra haven, bushen og havet direkte til din tallerken, men det er meget vigtigt at reservere på forhånd! Book i god tid til velsmagende 3-retters menuer og en à la carte-menu, der er sat sammen med fremragende vine. Du vil blive imponeret over et så indbydende spisested i Cape Town.

Restaurantguide Cape Town

 

Haiku - restaurantguide Cape Town

Haiku
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 418 5700

Den indvendig udsmykning af Haiku minder om en traditionel kinesisk tebutik, dog med et moderne åbent køkken. Internationale kokke tryller, når de øser deres lidenskab og inspiration i hver eneste ret. Retterne serveres i tapas-stil, og det er okay at dele.

 

Harbour House
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 418 4748

Harbour House at V&A Waterfront er en institution i Capes restaurant-verden, og dens signatur middagsoplevelse tilbyder nogle af de bedste skaldyr i byen. At tilbringe dage med udforskning af den berømte V&A Waterfront kan give god appetit, og Harbor House er en elegant og smuk ramme ved Quay 4 med udsigt over havnen. Glasvægge omslutter rummet, hvilket giver dig en følelse af privatliv, mens du stadig er en del af den livlige atmosfære i V&A Waterfront.

 

harbour house kalk bay

Harbour House Kalk Bay
Off Kalk Bay Main Road, Kalk Bay, Cape Town,
(0)21 788 4133

Harbour House-brandet er en institution i Cape Town, og hvis du ikke spiser i Harbor House i V&A Waterfront, er et andet valg Harbor House i den eklektiske fiskerby Kalk Bay, hvor havet er lige udenfor og atmosfæren er kreativ og farverig. Dette Harbour House ligger i et ombygget hus med forskellige sektioner, der har spiseborde, sofaer og sofaborde og en strandinspireret indretning. Prøv en af ​​deres favoritter, vestkystens sorte muslinger dampet i hvidvin, hvidløg, løg, timian og fløde.

 

Il Leone Restaurantguide Cape Town

Il Leone Mastrantonio
Cobern Street, Green Point, Cape Town,
(0)21 421 0071

Il Leone er en avanceret italiensk restaurant i Green Point, en forstad langs Cape Towns berømte Atlantic Seaboard. Det er her du kan nyde det bedste fra moderne og traditionelle italienske måltider. Pastaen, tortellini og gnocchi er alle lavet fra bunden. Vi anbefaler, at du prøver spaghettien med rå tomater, kapers og oliven, det får din mund til at løbe i vand!

Restaurantguide Cape Town

Janse & Co Cape Town

Janse & Co
75 Kloof Street, Gardens, Cape Town,
(0 21 422 0384

Janse & Co ligger i den populære Kloof Street i centrum. Dette område handler om det nye, det moderne og det lækre. Den berømte kok, Arno Janse Van Rensburg, der drev køkkenet i Maison i Franschhoek, har bragt sin kulinariske ekspertise ind i byen. Dette er en gourmetoplevelse i et udsøgt dekoreret rum. Der er 20 muligheder på spisekortet, som kan nydes i tre til syv retters menuer.

 

Kloof Street House Restaurant
Kloof Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 423 4413

Kloof Street House føles som et sted fyldt med magi og mystik og ligger på den trendy Kloof Street i hjertet af Cape Town. Det er opdelt i områder som den spændende rejsebar og “biblioteket”. Måltiderne her spænder fra lette forretter til fyldige bøffer med vin, der passer til. Du skal simpelthen prøve deres Salted Caramel Cheesecake serveret med popcorn sorbet.

 

La Colombe

La Colombe
Constantia Main Road, Constantia, Cape Town,
(0)21 795 0125

La Colombe er en af ​​Sydafrikas mest prestigefyldte og prisvindende restauranter – og blandt de 100 bedste restauranter i verden. Det ligger på Silvermist Organic Wine Estate i Constantia Wine Valley. Forvent spændende og kreative startere og foie-gras toppede kødretter til hovedretten. Der er en lidt stigning med fokus på det asiatiske køkken, og rummet er intimt med en fantastisk udsigt.

Restaurantguide Cape Town

 

La Tête
Bree Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 418 1299

La Tête er en unik og franskinspireret restaurant på Bree Street og har guddommelige og interessante retter på menuen. La Tête følger snude til hale-princippet, som i det væsentlige er: Intet går til spilde! Menuen skifter dagligt, men du kan forvente retter som muslinger med bacon og cider, oksehjerte med chips og peberrod eller oksekød og nyrepudding. Spar lidt plads til dessert, og prøv den saltede chokolade karameltærte.

 

Live Bait Seafood Grill & Sushi Bar

Live Bait Seafood Grill & Sushi Bar
Beach Road, Muizenberg, Cape Town,
(0)21 788 2705

Live Bait Seafood Grill & Sushi Bar er et lyst og lyst rum med udsigt over havet og en perfekt kulisse til fortæring af lækre fiskeretter. Restauranten ligger ved stranden i en af ​​verdens mest legendariske surfedestinationer, Muizenberg og er blevet et must for enhver madelsker på rejse. Menuen lokker med frisk fisk og skaldyr, fladbrød direkte fra den træfyrede ovn og grillede retter snurrende over åben ild ved den centrale grill.

 

Meloncino Restaurantguide Cape Town

Meloncino
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 419 5558

Meloncino i V&A Waterfront er en restaurant med stil, der lokker mad- og vinelskere til –  især dem, der er sultne efter italiensk. Det er autentisk italiensk køkken, og restauranten kan prale af tre kokke direkte fra Italien samt et fint udvalg af italiensk ost, kaffe og vin. Menuen er omfattende fra hjemmelavet pasta og pizza til bøffer og skaldyr.

Restaurantguide Cape Town

Nobu Restaurantguide Cape Town

Nobu
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 431 5111

Oplev den verdensberømte kok Nobuyuki “Nobu” Matsuhisas moderne japanske køkken her i hans første afrikanske restaurant, Nobu.
Mad er naturligvis hovedattraktionen i de luksuriøse omgivelser i V&A Waterfront’s One & Only restaurant. Omakase flerretters menuen er en af ​​de faste favoritter, og kokken vil overraske dig med sit særlige valg for aftenen. Sushi er enestående, og skylles ned med fine vine.

 

Paranga Cape Town

Paranga
Victoria Road, Camps Bay, Cape Town,
(0)21 438 0404

Paranga ligger i den forstaden til Camp’s Bay, stedet hvor man ser og bliver set. Paranga har et ry for at være meget nøje med detaljerne fra de friskeste ingredienser til nye smage. Der er en afslappet atmosfære på Paranga, og her kan man spise, drikke og være glad. Her er indendørs restaurant og en terrasse, hvor man kan nyde sin sundowner og udsigten over havet og solnedgangen

 

The Pot Luck Club Restaurantguide Cape Town

The Pot Luck Club
Albert Road, Woodstock, Cape Town,
(0)21 447 0804

Pot Luck Club er på Old Biscuit Mill og er en realiseret drøm for den berømte kok Luke Dale Roberts. Det er på sjette sal i en silo ved komplekset, og her finder du en afslappet menu med fokus på små retter. Vi anbefaler stærkt oksekødfileten med chokolade- og kaffesauce. Det handler ikke kun om den lokale fødevarekvalitet og mad, der præsenteres som et kunstværk på din tallerken; det handler også om synsindtrykkene fra de store vinduer, der viser bjerget, havet og byen.

Restaurantguide Cape Town

 

The Rumbullion at the Roundhouse

The Rumbullion at the Roundhouse
Round House Road, Camps Bay, Cape Town,
(0)21 438 4347

Rumbullion er en gammel, engelsk betegnelse for en god tid. Det er præcis, hvad du kan forvente ved Rumbullion ved Roundhouse. Roundhouse er noget af en Cape Town-institution og har eksisteret næsten så længe som byen selv. Selve bygningen er helt tilbage til 1786. Spredte grønne græsplæner med udsigt over Atlanterhavet og bjerget. Maden er i picnic-stil med klassiske retter som burgere, pizzaer, wraps og tapas.

 

Sevruga Restaurantguide Cape Town

Sevruga
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 421 5134

Sevruga ligger i hjertet af V&A Waterfront med udsigt over havnen, der strækker sig til Taffelbjerget. Interiøret er luksuriøst med en intim atmosfære, og fra det øjeblik du kommer ind i indgangen i  New Yorker-stil og ind i et område med poleret marmor og massivt trægulv, vil du føle, at der ikke er sparet på noget. En omfattende menu og vinkort tilfredsstiller din sult med sensationelle retter.

 

the Shortmarket Club Cape Town

The Shortmarket Club
Shortmarket Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 447 2874

Endnu et af  Luke Dale-Robert hjertebørn, og vi kan ærligt sige, at det er en af ​​de mest omtalte restauranter i byen. Det er åbent til morgenmad, frokost og middag og har en sektion med grill, der laver grillet krebs med røget søde majs og tomahawk-bøffer. Rummet er meget stilfuldt, og et øjeblik vil du spekulere på, om du er kommet ind i en privat klub kun for medlemmer, men du er mere end velkommen.

 

The Silo Cape Town

The Silo
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 671 5502

The Silo tilbyder en bred vifte af spisemuligheder. Det er blevet beskrevet som moderne mad i et ekstraordinært rum, og vi er helt enige. Kokken Veronica er et kulinarisk geni og har allerede fået et fremragende ry for sine søndagssteg. Der er Granary Cafe, The Willaston Bar samt Silo Rooftop at vælge imellem. Der kræves reservationer til Granary Cafe såvel som Silo Rooftop, men det er ikke muligt at reservere i Willaston Bar.

Restaurantguide Cape Town

The Stack - Restaurantguide i Cape Town

The Stack
7 Weltevreden Street, Gardens, Cape Town
(0)21 286 0187

The Stack er en elegant brasserie-bar nedenunder og en moderne medlemsklub ovenpå i den historiske Leinster Hall i Cape Town. Baren er i dristige farver med en trendy kant, og har en veranda i parisisk stil, der opfordrer dig til at sætte dig ned og nippe til en klassisk G&T. Maden fokuserer på god, fransk mad og kvalitet. Det handler om god mad i et godt miljø, og om at holde tingene enkle og fantastiske

Restaurantguide Cape Town

The Test Kitchen Cape Town

The Test Kitchen
Albert Road, Woodstock, Cape Town,
(0)21 477 2337

The Test Kitchen findes i det trendy Biscuit Mill-kompleks i Woodstock og er blevet kåret til den ‘bedste restaurant i Afrika’. Det er det kulinariske geni og en af ​​Sydafrikas mest berømte kokke, Luke Dale-Roberts, der står bag, og du kan forvente en multisensorisk spiseoplevelse, der spiller på kombinationer og madlavningsteknikker. Det er kunst på en tallerken og et åbent køkken betyder, at du bliver vidne til skabelsen og lidenskab, der går i enhver tallerken

Thali Cape Town

Thali
Park Road, City Centre, Cape Town,
(0)21 286 2110

Thali er en indisk tapas og er et hotspot på Cape Towns restaurantliste. De tager ikke bookinger, og menuen er ganske vist kort. Der er ingen à la carte, kun tapas til to, men det er til gengæld også noget af det mest lækre, du nogensinde har smagt. Det er intimt, og indretningen er indisk inspireret med smag og ægthed. Det hele går op i en højere enhed med et imponerende vinkort.

Tigers Milk Cape Town

Tiger’s Milk
Long Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 422 0700

Tiger’s Milk i Long Street er et hipster-sted og er specialiseret i det, de kalder ‘dude food’. Tænk i retning af små syndige glæder, såsom kyllingevinger, grillede koteletter, rene oksekødburgere og pizzaer. Der er muligheder for noget lettere og deres Cæsarsalat er populær. Interiøret er en fest for øjnene. Murstensvægge er dekoreret med eklektisk kunst og bordene med lys i glasflasker

Restaurantguide Cape Town

True Italic
Bree Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 418 7655

Spørg enhver, der har været i True Italic, og få deres beretning om et specielt sted. Det er en ægte italiensk restaurant, hvor du har lyst til at blive venner med ejerne. Menuen skifter dagligt og efter ejerens humør. Du kan endda sidder på første række og følge med i slagets gang i køkkenet. Den ekstraordinære mad og stedets indretning en hyggelig og  afslappet stemning. Her er højt til loftet med de smukke lysekroner, og italienske fodboldtrøjer pryder murens vægge.

Trust Coffee Shop

Trust Coffee Shop
36 Buitenkant Street, Cape Town
021 2000 440 

Truth Coffee Shop i Cape Town er af Daily Telegraph udnævnt til verdens bedste Coffee shop! Her venter en kaffe- og madoplevelse ud over det sædvanlige. Forvent det ekstraordinære! Trust Coffee shop og Brasserie tilbyder det bedste af det bedste, og i butikken kan du handle kaffe, delikatesser og udstyr til den rigtig gode kop kaffe.

 

Umi Restaurantguide Cape Town

Umi
Victoria Road, Camps Bay,
(0)21 437 1802

Umi er et elegant, moderne japansk spisested i The Marly-hotel i Camps Bay. Du kan forvente sashimi,  nigiri og maki, der er specielt tilberedt for at tilfredsstille og imponere dedikere sushi-elskere. Denne eksklusive restaurant tilbyder også delikat japansk varmt køkken. Restauranten ligger over Paranga og har panoramaudsigt over havet og Cape Towns bløde orange og lyserøde solnedgange.

Restaurantguide Cape Town

Upper Bloem Cape town

Upper Bloem
8 Upper Bloem Street, Bo-Kaap, Cape Town,
(0)83 886 8167

Upper Bloem beskriver sig selv som en meget fin Cape Town-restaurant. Det er ingen hemmelighed, at Cape Town er et paradis for mad og denne restaurant lader sig inspirere af byens unikke og mangfoldige blanding af kulturer. Alt er Tapas-stil og sæsoninspireret. Indretningen er trendy, og restauranten er lys og luftig.

Villa 47
Bree Street, City Centre, Cape Town,
(0)21 418 2740

Villa 47 er intet mindre end et kulinarisk mekka. Opskriften på Villa 47s succes er dens unikke kombination af kvalitetsingredienser, lidenskabelige kokke og tilfredse kunder. Villa 47 har 3 etager og har 2 forskellige restauranter. I stueetagen ligger Locanda, en afslappet italiensk bistro med lækre regionale retter. En etage over Locanda er Stuzzico, som kan oversættes til forretter, men denne restaurant tilbyder meget mere end det. Nyd den spændende blanding af middelhavs-asiatisk fusionstapas og signaturcocktails.

Willoughby and Co

Willoughby and Co
V&A Waterfront, Foreshore, Cape Town,
(0)21 418 6115

Willoughby & Co ligger i V&A Waterfront’s førende shopping-kompleks og serverer et omfattende udvalg af havspecialiteter: Den fineste sushi, det bedste i japanske retter og en østersbar. Man kan også shoppe fisk og skaldyr og japanske markedsprodukter i deli’en. Der er også en tilhørende vinbutik med et omfattende udvalg

Restaurantguide Cape Town

Zenzero Restaurantguide Cape Town

Zenzero
Victoria Road, Camps Bay,
(0)21 438 0007

Der er ingen bedre omgivelser i Cape Town end ved Camp’s Bay, og det er her du finder Zenzero. Denne restaurant har store åbne døre, der lader atmosfæren i de naturlige omgivelser filtrere ind. Prøv calamari med citron og chili eller oksekødet Carpaccio. Prøv også langsomt kogt lammeskank eller helbagt kylling med rosmarin og citron.

Ring til os på 86392260 eller send en besked

Ny Lufthavnsvej 21, 8560 Kolind

Få vores nyhedsbrev med tilbud, tips
og tricks og masser af inspiration
lige ind i din mailbox!

Du kan let afmelde nyhedsbrevet igen
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

[wd_hustle id="Kontaktos" type="popup"]Click[/wd_hustle]