fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Kenya-safari

0
Pris
fraKr. 15.640
Pris
fraKr. 15.640
Navn*
Email *
Rejsetidspunkt*
Besked*
Aktivitet kr. 1.500 - antal personer
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

80

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Kenya-safari

Kenya-safari

Kenya-safarien er både en safari, der bringer dig vidt omkring i det kenyanske landskab, og en klassisk safari med masser af naturoplevelser og vilde dyr. Safarien starter i Samburus tørre skønhed og ender i det verdensberømte Masai Mara reservat, der af mange anses for at være juvelen blandt naturparker og reservater i Østafrika.

Undervejs går vejen omkring Ol Pejeta reservatet og  Naivasha-søen, der hver især er helt specielle oplevelser. Transporten mellem reservaterne foregår i bil, og det er en rejse, hvor du får set rigtig meget af det kenyanske landskab. Inden din Kenya-safari er slut, har du helt sikkert set geparder, chimpanser og højst sandsynligt også alle medlemmerne af “The Big 5” – og selvfølgelig en masse andre af Afrikas vilde dyr.

  • Varighed:8 dage - 7 nætter
  • Rejsen starter og slutter: Nairobi
  • TilgængeligHele året
  • Egnet forAlle
Kenya-safari
Mere om Kenya-safari

Samburu reservatet

Safariens første to dage er dedikeret til Sambura vildtreservatet, der ligger i det sydøstlige hjørne af Samburu-distriktet i Kenyas Rift Valley-provins. Mod syd afgrænses reservatet af Ewaso Nyiro-floden, der adskiller det fra nabo-reservatet Buffalo Springs. Her vil der være gode chancer for at møde den første gepard samt flere sjældne arter som Grevys zebra og netgiraf.

Ol Pejeta

Ol Pejeta mellem Mount Kenya og Aberdares har engang været en kvægranch, og der er stadig masser af kvæg i området. Reservatet er kendt for sin store og hurtigt voksende bestand af næsehorn – både sorte og hvide.

Lake Naivasha

Lake Naivasha er Kenyas største ferskvandssø og den højest beliggende af Rift Valley-søerne. I reservatet af samme navn er der chance for at se geparder og andre store katte sammen med  giraffer, bøfler, colobusaber, flodheste og mange andre arter.

Masai Mara

Intetsteds i Afrika er dyrelivet så rigt som i Masai Mara! Her er bl.a. gode chancer for at se hele “The Big 5” ensemblet samt geparder, flodheste, bavianer og en lang række andre dyr. 

Der er registreret omkring 95 forskellige arter af pattedyr, amfibier og krybdyr samt flere end 400 fuglearter i reservatet.

 

Rejseplan

Dag 1 Nairobi

Din Kenya-safari starter ved ankomsten til Jomo Kenyatta Internatinal Airport, hvor din guide venter. Næste stop er det 5-stjernede Fairmont the Norfolk Hotel. Aftensmaden (ikke inkluderet) kan nydes på hotellet eller i en byens mange restauranter.

Dag 2Samuburu reservatet

Efter en tidlig morgenmad går turen mod nord ad Great Rift Valley til Samburu/Buffalo Springs reservaterne. Her bliver du indkvarteret på Ashnil Samburu Camp de næste to dage med helpension.
Afstand: 380 km, køretid 5½ time

Dag 3Samburu reservatet

I går tog du de første kig på Samburu reservatet og i dag er hele dagen sat af til safari – en tur om morgenen og igen om eftermiddagen.
Samuburu ligger i udkanten af den enorme og tørre ørken, der engang hed Northern Frontier District. Det er et stort område af støvede, røde sletter og floder med palmer langs bredderne, der strækker sig til Turkana-søen og videre. Landskabet præges af udtørrede flodsenge og spredte klippestykker, der stikker op mellem tornet buskads og ude i horisonten toner Ololokwes fladtoppede bjerge frem.
Tilbage i lejren er der tid til en sundowner inden middagen.

Dag 4 Ol Pejeta

Efter morgenmaden fortsætter din Kenya-safari med en køretur til Naynyuki og din næste indkvartering i Sweetwaters Tented Camp. Campen ligger som en rolig oase ved et vandhul i det privatejede Ol Pejeta reservat. Her møder du en blanding af safaricamp og luksus. Lejren ligger i bjergene på Mount Kenyas sletter og har 29 telte, hvert med privat veranda med udsigt over vandhullet og de dyr, der kommer her.
Afstand: 220 km, køretid: 3 timer

Dag 5Lake Naivasha

Din Kenya-safari er nået til dag 5, og vi starter igen lige efter morgenmaden med en køretur sydpå til Lake Naivasha og Lake Naivasha Sopa Lodge. Lodgen ligger i et 120 ha stort eng-område, der støder ned til Lake Naivasha – en af de smukkeste søer i Great Rift Valley!
Ferskvandssøen Naivasha er den højest beliggende af den perlerække af søer, der ligger i Great Rift Valley. Der er ingen kendte afløb fra søen, hvis overflade er karakteriseret ved flydende øer af vandhyacint og papyrus. Søen omfatter også et nedsænket, vulkansk krater, Crescent Island, der er berømt for sit rige fugleliv.
Der er bygget en bro ud på søen, hvorfra man kan nyde en 360-graders udsigt over Crescent Island, Mount Longonot, Mau Escarpment og i det fjerne en tåget kontur af Aberdares – og selvfølgelig også synet af flodhestene i søen.
Om eftermiddagen vandrer du til Crescent Island og tager en sejltur på Naivasha-søen.
Afstand: køretid: 240 km, køretid: 3,5 timer

Dag 6Masai Mara

Ingen Kenya-safari uden Masai Mara! Efter morgenmaden fortsætter turen op gennem Rift Valley til Masai Mara reservatet, hvor du indkvarteres på Ashnil Mara Camp og nyder en sen frokost. Om eftermiddagen kommer du ud på din første gepardsafari i Mara. Reservatet er verdensberømt for sin overflod af vilde dyr og for den årlige tilbagevendende begivenhed, når tusindvis af gnuerne migrerer fra Serengeti til Mara i jagten på friskt græs. Teknisk set er Mara en forlængelse af Serengeti og udgør ca. 4% af Serengeti-økosystemet. Reservatet er kendetegnet af bølgende græsarealer, bugtende floder og høje skrænter med fantastisk udsyn over områdets dyreliv.
Tilbage i lejren er det tid til sundowners og middag.

Dag 7Masai Mara

I dag er hele dagen dedikeret safari i Mara med ture om morgenen og eftermiddagen. Intet sted i Afrika kan man opleve et rigere dyreliv end her. Du vil opleve en uberørt og naturskøn vildmark med masser af vilde dyr og et frodigt fugleliv, og du har her en enestående mulighed for at få set alle medlemmer af ”The Big 5”.

Dag 8Nairobi

På rejsens sidste dag er der morgenmad og derefter en sidste tur ind i reservatet. Reservatet skal forlades inden middag, og derfor er frokosten en medbragt picnic-kurv. Turen går tilbage til Nairobi, hvor der venter en afskedsmiddag på den verdensberømte Carnivore Restaurant.
Din Kenya-safari er slut og du køres til Kenyatta International Airport.
Afstand: 265 km, køretid: 4½ time

Inkluderet

  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Alle safariaktiviteter og parkgebyrer
  • Engelsk talende chauffør/guide

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Drinks og udgifter af personlig karakter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1: Fairmont the Norfolk Hotel

Fairmont Norfolk Hotel fra 1904 er et populært vartegn i Nairobi og et historisk monument i byen, der er vokset op omkring hotellet. Det er en sofistiskeret oase i byen med besnærende, gammeldags charme og elegant, moderne design.

Se mere om hotellet her

Dag 2 og 3: Ashnil Samburu Camp

Ashnil Samburu Camp er en luksuriøs telt-lejr, der ligger helt fantastisk med Mighty Ol Olokwe-bjergene og Ewao Nyiro-floden som kulisse. Udover de flotte safari-telte er her udendørs swimmingpool omgivet af have med terrasser og en loungebar med udsigt over den afrikanske savanne.

Se mere om campen her

Dag 4: Sweetwaters Tented Camp

Sweet Water Tented Camp ligger i et af Kenyas mest bemærkelsesværdige vildtreservat, Ol Pejeta. Det er teltindkvartering med privat badeværelse, wifi og privat veranda – midt i den fantastiske natur og med udsigt over Mount Kenya.

Sweet Water er en del af en virksomhed, der har opereret i Kenya i 40 år. Virksomheden har helt fra begyndelsen været opmærksom på, at turisme i disse sarte og beskyttede områder skal baseres på bæredygtighed og på social og miljømæssig ansvarlighed, og disse tanker er en stor del af virksomhedens brand.

Se mere om campen her

Dag 5: Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha Sopa Lodge er opført med stor respekt for det omgivende miljø, og bygningerne er placeret, så det ikke har været nødvendigt at fælde træer. Derfor kan man nu opleve en lodge, hvor de 21 gæstehuse, hovedbygningerne og øvrige faciliteter ligger slynget i bløde buer ind og ud mellem træerne.

Se mere om lodgen her

Dag 6 og 7: Ashnil Mara Camp

Ashnil Mara Camp ligger i Masai Mara-reservatet tæt på Mara-floden, der er berømt for tusindvis af krydsende gnuer under den store migration.

Campens beliggehed i Masai Mara er perfekt til safari i reservatet og er et roligt og smukt sted at slappe af efter en spændende dag i bushen. Ashnil Mara Camp ligger 4-5 timers kørsel fra Nairobi, men der er daglige flyvninger mellem Nairobi og Masai Mara, der kun tager 45 minutter.

Se mere om campen her

Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Kort

Billeder
Ekstra oplevelser på rejsen
Aktiviteter
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk