fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Masai Mara Safari

0
Pris
fraKr. 8.260
Pris
fraKr. 8.260
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

70

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Masai Mara Safari

Masai mara safari

Masai Mara Safari er for dig, der kun har begrænset tid til safari, eller som skal nå mange forskellige oplevelser på din rejse i Afrika.   

Du starter med en meget naturskøn køretur gennem Great Rift Valley til Lake Nakuru, hvor flamingoer og næsehorn nærmest står i kø for at blive set.

Turen fortsætter herefter med to dages safari i det verdensberømte Masai Mara vildtreservat, hvor højdepunkterne er løver, elefanter og bøfler.
Hvis du kommer på det rigtige tidspunkt af året (typisk mellem juni og november) kan du være heldig at se flere tusinde gnuer på vandring og deres forcering af Mara-floden med livet som indsats. 

  • Varighed:4 dage - 3 overnatninger
  • Rejsen starter og slutter: Nairobi
  • TilgængeligHele året
  • Egnet forAlle
Lake Nakuru
Mere om rejsen

Lake Nakuru nationalpark

Nakuru-søen er en stor, lavvandet sø omgivet af vådområder, skov og græsarealer. På den østlige side er der klipper og Afrikas største euphorbia-skov. I søen lever en bestemt art blågrønalge, der er flamingoernes vigtigste fødekilde. Somme tider er der op mod 2 mio. flamingoer (af arterne Stor og Lille flamingo) og titusinder af andre fugle.  En stor flok flodheste holder til i søens nordlige ende.

Masai Mara vildtreservat

Masai Mara betragtes af mange som juvelen blandt Kenyas naturområder med vildt. Gnuernes årlige vandring efter friskt græs omfatter over 1,5 mio. dyr, der kommer ind i reservatet i juli og forlader det igen i november.

Intetsteds i Afrika er dyrelivet så rigt som her, og gæster i reservatet har rigtig gode chancer for se ”The Big 5”, der er de gamle storvildtsjægeres udtryk for de fem pattedyr, der er sværest at nedlægge. De 5 Store er bøffel, elefant, leopard, løve og næsehorn. Derudover kan man se geparder, servaler, hyæner, øreræve, sjakaler, flodheste, krokodiller, bavianer, vortesvin, mange forskellige antilope-arter og zebraer.

Masai Mara Safari
Rejseplan

Dag 1Lake Nakuru

Du bliver hentet i Jomo Kenyatta lufthavnen i Nairobi. Herfra går turen gennem Great Rift Valley og forbi Naivasha- og Elemteita-søerne, inden vi ankommer til Lake Nakuru nationalparken.
Her bliver du indkvarteret i Lake Nakuru Lodge og har tid til frokost. Om eftermiddagen kommer du ud på den første safari-tur i parken, og måske er du heldig at se de første næsehorn ved søen – parken er landet største næsehorn-reservat.
Tilbage i lodgen er der tid til en svømmetur inden der serveres en overdådig buffet.
Dagens kørsel: 185 km, ca. 3½ time

Dag 2Masai Mara

Efter morgenmaden forsætter rejsen gennem Rift Valley til Masai Mara, hvor du bliver indkvarteret på Masai Mara Sopa Lodge og spiser frokost. Eftermiddagen går med safari tværs over Masai Maras savanner.
Tilbage i lodgen venter en svømmetur i poolen før aftensmaden.
Dagens kørsel: 320 km, ca. 5 timer

Dag 3Masai Mara

I dag er der safari hele dagen i Mara, der er et af verdens mest berømte vildtreservater. Her er en overflod af planteædere, og det giver gode jagtbetingelser for løverne og de store katte, som Mara er berømt for. Reservatet er også berømt for sine store bestande af elefanter og bøfler, der vandrer på sletterne.
Natten tilbringes i Masai Mara Sopa Lodge.

Dag 4Nairobi

I dag går turen tilbage til Nairobi, og du kan vælge at køre eller flyve (tilkøb). I Nairobi er der frokost på den berømte Carnivore BBQ Restaurant, der serverer alle former for kød, bl.a. struds, krokodille. Der serveres også fisk og vegetariske retter, salater mv. Efter frokosten bliver du kørt til lufthavnen, hvorfra du kan tage et fly hjem eller mod andre fantastiske destinationer på det afrikanske kontinent.

Inkluderet

  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Alle safariaktiviteter og parkgebyrer
  • Engelsk-talende chauffør/guide

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Drinks og udgifter af personlig karakter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1: Lake Nakuru Lodge

Safariens første overnatning er i Lake Nakuru nationalparken på lodgen af samme navn. Det er en smuk økolodge  med fri udsigt til søen og dyrelivet. Lodgen har 95 rummelige værelser med eget bad, og værelserne har enten udsigt over parken eller søen. 

Se mere om lodgen her

Dag 2 og 3: Masai Mara Sopa Lodge

Masai Mara Sopa Lodge ligger højt på Oloolaimutia Hills skråninger med en fantastisk udsigt over Oloolaimutia-dalen og Masai Maras østlige vidder. 

Alle lodgen 50 huse er opført i traditionel, afrikansk, rund byggestil med stråtækte koniske tage. Lodgen har restaurant og bar og en pool, hvor du kan blive kølet af efter en lang dag i nationalparken. 

Se mere om lodgen her

Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Ekstra oplevelser på rejsen
Aktiviteter
Kort

Billeder

Text box item sample content

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk