fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Northern Explorer, Malawi

0
Pris
fraKr. 15.500
Pris
fraKr. 15.500
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

158

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Northern Explorer, Malawi

0
Mountain-biking i Malawi

Northern Explorer er en anderledes oplevelse af Afrika. Det er afrikanske alpehytter og storslået natur på Nyika-plateauet vest for Malawi-søen – og det er godt selskab af store elefantflokke i Nkhotakota reservatet. Sidst men absolut ikke mindst er det herligt strandliv ved Chintheche – alt sammen indpakket i malawiernes store venlighed og gæstfrihed.

 

  • Varighed:8 dage - 7 nætter
  • Rejsen starter og slutter: Lilongwe International Airport
  • TilgængeligMarts - November
  • Egnet forAlle
Mere om rejsen

Nankoma Island

De første dage tilbringes i  Nkhotakota reservatet, som er Malawis ældste naturpark beliggende i den østlige del af Malawi, nær Malawi-søen og kendt som “elefant-reservat”.  Reservatet har modtaget elefanter fra Liwonde nationalparken og Majete reservatet. Her kan man tage på bush-safari eller fuglesafari, sejle i kano på Bua-floden og mange andre aktiviteter.

Nyika nationalparken

Nyika nationalparken dækker omtrent hele Nyika-plateauet i det nordlige Malawi.  Parken består af bakker og højdedrag med betagende udsigter over dale med Miombo skov og stedsegrønne skove. Parken har mange floder, vandløb og imponerende vandfald, der har givet navn til parken – Nyika betyder ”hvor vandet kommer fra”. Nyika er perfekt til mountainbiking, trekking og safari.

Chintheche 

Så er der dømt badeferie ved Malawi-søen! Hvide strandsande og klart vand med farvestrålende ciklider indbyder til snorkleture! 

Rejseplan

Dag 1 - 3Nkhotakota

Velkommen til Malawi. Når du ankommer til Lilongwe International Airport står din guide klar og hilser dig velkommen. Så går turen mod Nkhotakota, hvor du bliver indkvarteret i Bua River Lodge i luksus safaritelte med eget toilet og bad.
Bua River Lodge er anerkendt for det venlige personale, servicestandarden og fremragende mad!

Dag 3-6Nyika nationalpark

Efter morgenmaden er der afgang til Chelinda og en alpin oplevelse, der er helt unik på det afrikanske kontinent.
Chelinda ligger højt på Nyika-plateauet i det alpine højland i Nyaka nationalparken. Her er bølgende bakker og øde højdedrag med store græsarealer.
Husk varmt tøj, da nætterne i højlandet kan være kølige.

Dag 6-8Chintheche

Chintheche ligger ved Malawi-søens nordlige bred og kan prale med hvide sandstrande og krystalklart vand. Omegnen er kendetegnet ved uberørte strande med palmer og små fiskerlandsbyer mellem små plamager af tropisk lavlandsskov.
Værelse med udsigt over kystlinjen.

Dag 7 Afrejse

Alle gode ting har en ende, og i dag efter morgenmaden kører vi mod Lilongwe International Airport, hvorfra du kan rejse videre til andre store oplevelser i Afrika eller hjem mod Danmark. Tak for denne gang!

Inkluderet

  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Alle safariaktiviteter og parkgebyrer
  • Alle guidede ture i bil eller båd
  • Ikke-motoriserede vandsportaktiviteter

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Drinks og udgifter af personlig karakter
  • Motorisede vandsportsaktiviteter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 – 3: Bua River Lodge

De 2 første overnatninger er i luksus-safaritelt med naturen lige uden for. Slap af i hængekøjen med udsigt over floden og skoven og deltag i udflugter, safari og meget andet i Nhkotakota reservatet. 

Se mere om lodgen her

Dag 3-6: Chelinda Lodge

Alpehytte i Afrika? Det er den følelse, man får, når man ankommer til Chelinda Lodge i Nyika nationalparken. Hytterne er bygget af træ og sten fra Nyika plateauet. Hver hytte har egen pejs, da aftnerne på plateauet kan være kølige, samt badeværelse, opholdsstue og balkon, hvorfra udsigten kan nydes.

Se mere om campen her

Dag 6-8: Chintheche Inn

Rejsen afsluttes med et par overnatninger på Chintheche Inn ved Malawi-søens nordlige bred. Det er badeferie i smukke og luksuriøse omgivelser! Her er masser af muligheder for snorkling, windsurfing og andre vandsportsaktiviteter, og når man trænger til at komme lidt på land igen er der fantastiske vandre- og mountainbikeruter i området.

Se mere om campen her

Rejser der ligner

Trekking

2 rejser

Safari

18 rejser

Mountainbike

1 rejse
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk