fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Garden Route – kør selv

0
Pris inkl. fly
fraKr. 14.790
Pris inkl. fly
fraKr. 14.790
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

87

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Garden Route - Kør selv

Sydafrika
Garden Route kør selv

Port Elizabeth – Cape Town, ca. 850 km (uden svinkeærinder).

Garden Route – Kør selv er en 10 dage lang rejse  fra Eastern Cape-provinsen til Western Cape; en rute, der indrammer et lille og meget smukt område af det enorme Sydafrika.

Turen er tilrettelagt med rigtig god tid til at opleve de landskaber, byer og aktiviteter, I kommer forbi. En stor del af turen går ad den berømte og meget smukke Garden Route, der løber langs sydkysten ud mod Det Indiske Ocean. Vi har fundet et håndfuld rigtig fine overnatningssteder på vejen, der alle er gode udgangspunkter for udforskning af den pågældende region. 
Alle indkvarteringerne er inklusive morgenmad, mens I selv sørger for de øvrige måltider.

  • Varighed:10 dage - 9 overnatninger
  • Rejsen starterPort Elizabeth
  • Tilgængelighele året
  • Rejsen slutterCape Town
Kør selv Sydafrika - Garden Route
Rejseplan

Dag 1 og 2Port Elizabeth og Francis Bay (103 km)

I ankommer med fly til Port Elizabeth International Airport, hvor I afhenter jeres bil og starter turen mod den første destination, Francis Bay. Rejsen kan evt. forlænges med et par dage i Port Elizabeth og besøg i Addo Elephant Park, der ligger ca. 50 km nord for byen
I Francis Bay indlogeres I på et dobbeltværelse med morgenmad på Cape St Francis Resort. Resortet tilbyder en lang række aktiviteter, bl.a vandsport, vandreture og golf.

Dag 3 og 4 Knysna (250 km)

Knysna (udtales Najzna) kalder sig selv for ”Garden Route’s hjerte”. Byen ligger på ved Knysna-lagunens nordlige bred ved Knysna-floden udmunding. Knysna er en udsøgt blanding af attraktioner og aktiviteter, og der er noget for enhver smag!

Knysna ligger ved Sydafrikas landets største, permanente flodmunding. Vandet i Det Indiske Ocean kanaliseres gennem to store sandstenklipper, The Heads, som danner porten til den gamle havn (Thesens Jetty).

Byen er omgivet af Outeniqua-bjergkæden og oprindelige skove samt det 21 km2 store havreservat, der i daglig tale bare kaldes ”Lagunen”. Knysna Lagoon er bedst kendt for sine østerslandbrug.
Indkvarteringen i Knysna er på Pumula Lodge. Lodgen er en perfekt base for udflugter til Knysna, regnskoven og lagunen.

Aktiviteter:
Knysna har masser af gode tilbud, når det gælder adventure-oplevelser, sejlture i lagunen og andet vandsport, golf, kunst og kultur, vin og mad – herunder de berømte Knysna østers.
Book en tur med Ella og Penny i Knysna Township og få en meget personlig og levende beretning om at leve i et fattigt kvarter og et indblik i det fællesskab, der udfolder sig her. Ella og Penny har iværksat deres guide-virksomhed for at skaffe penge til lokale ”safehouses” for udsatte kvinder og børn. Læs mere her

Dag 5 og 6 Mossel Bay (105 km)

Videre af Garden Route går dagens tur mod den lille havneby Mossel Bay. Her finder I 60 km gyldne strande og en række naturlige, kulturelle og historiske seværdigheder – og masser af forskellige aktiviteter, som hvalsafari, surfing og udflugter. Mossel Bay har hele 320 solskinsdage om året, og når det regner, sker det fortrinsvist om natten.

Besøg havnen, der er den mindste industrihavn i Sydafrika og gå en tur på det Maritime Museum, der bl.a. rummer en kopi af Bartolomeus Dias’ skib, Granary. I bjergene omkring Mossel Bay finder man flere steder San-folkets klippekunst, hvoraf noget menes at være helt op til 27.000 år gammelt.
Mossel Bay har også masser af adrenalin-krævende tilbud som fx dykning i hajbure, dykning ved skibbrud, bungee-jumping, faldskærmsudspring og mere.
I Mossel Bay bliver I indkvarteret på The Point Hotel

Dag 7 Cape Wineland (280 km)

I dag gør I en afstikker fra kysten og kører nordpå mod Cape Wineland, hvor de fineste, sydafrikanske vine kommer fra. Cape Wineland er en distriktskommune beliggende i Boland-regionen i Western Cape-provinsen og Sydafrikas største vinregion. Her finder I masser spændende vingårde med vinsmagning og rundvisninger. Men vinlandet er meget andet end udsøgte vine. Her produceres også oste, oliven og frugt, og den meget naturskønne region med bjerge, vinmarker og spændende, hollandsk inspireret arkitektur kan nydes ad kilometervis af cykel- og vandreruter.
Regionen er kendt som Sydafrikas kulinariske fyrtårn, og her er mange gode restauranter med lokalt producerede fødevarer og vine.
I overnatter på The Habit Guesthouse i Worcester

Dag 8, 9 og 10Cape Town (112 km)

Rejsens sidste dage tilbringer I i Cape Town med indkvartering på Protea Hotel Cape Town Waterfront Breakwater Lodge. På vejen fra Worcester til Cape Town anbefaler vi stop i Stellenbosch og Franschhoek, der også er meget berømte vin-byer med gode restauranter og spændende vingårde. Gå ikke glip af Franschhoek’s berømte restaurant Reuben’s og den sydafrikanske, prisvindende mesterkok af samme navn. Et kulinarisk højdepunkt i vinlandet!
Cape Town er Sydafrikas næststørste by, beliggende ved foden af det ikoniske Taffelbjerg. Den multikulturelle by er uovertruffen, når det handler om shopping, kultur, gastronomi og seværdigheder.
Taffelbjerget kan bestiges til fods eller med svævebane og fra bjergtoppen er der en fantastisk udsigt over byen og ud mod Atlanterhavet og Robben Island.
Forslag til aktiviteter
Cape Town har alt, hvad man kan ønske sig af kultur, kunst, gastronomi, lyde og dufte, så det er bare med at suge til sig i byen.
Brug en af dagene til en tur ud på Cape Peninsula til Simon’s Town, der er en af Sydafrikas ældste byer, ca. 35 km syd for Cape Town.
Simon’s Town har en rig søfartshistorie og er hjemsted for den sydafrikanske flåde. Hele byen er en attraktion i sig selv med smukke strande, afrikanske pingviner og maleriske bygninger – og masser af aktiviteter for store og små! Fortsæt evt. helt ud til Kap det Gode Håb og oplev den fantastiske natur på det afrikanske kontinents næst-sydligste spids (Kap Angulhas på Garden Route er det sydligste punkt)
Robben Island: Robben Island ligger i Table Bay, ca. 12 km fra Cape Town. Øen, der er ca. 3,3 km lang og knapt 2 km bred, er bedst kendt for sit fængsel for politiske fanger under apartheidstyret. Nelson Mandela sad fængslet her i 18 år. I dag er fængslet en turistattraktion og transporten mellem Cape Town og øen foregår med samme båd, som i sin tid transporterede fanger til og fra øen. Turen omfatter en rundvisning i fængslet og en bustur øen rundt, hvor man bl.a. stopper ved pingvinkolonien.

Inkluderet

  • Fly til og fra Sydafrika
  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Billeje

Ikke inkluderet

  • Visum
  • Måltider ikke omfattet af rejseplanen
  • Brændstof og vejafgifter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 og 2: Cape St Francis Resort

Første stop på din Garden Route – Kør selv rejse er Cape St Francis Resort. Resortet ligger helt ud til stranden i Cape St Francis kun 1½ times kørsel fra Port Elisabeth og er dermed en perfekt destination for en bade- og strandferie.

Cape St Francis og St. Francis Bay er med sit milde klima og mange solskinstimer kendt som et vandsportsparadis med surfing, kitesurfing og kano-sejlads. For golfspillerere er der muligheder for runder på såvel udfordrende som mindre krævende baner. Der er mange gode vandrestier i området.

Se mere om resortet her

Dag 3 og 4: Pumula Lodge

Pumula Lodge ligger i hjertet af Garden Route i byen Knysna – nærmere bestemt mellem byen og de berømte Knysna Heads. Lodgen har plads til 12 personer ad gangen. 

Lodgen er en perfekt base for alle former for friluftsliv: Skovvandringer, mountainbiketure på stierne i skoven, ridning, fiskeri i lagunen eller havet, sejlads i lagunen og meget mere. Knysna er desuden kendt for en række dygtige kunsthåndværkere, der er et besøg værd.

Fra Knysna er der daglige udflugter til Tsitsikamma nationalpark og til Oudtshoorn med besøg i Kango-hulerne og på strudse- og krokodillefarme.

Se mere om lodgen her

Dag 5 og 6: The Point Hotel

Det luksuriøse Point Hotel og Spa Mossel Bay med 49 værelser er et af et slags vartegn i Sydafrika. Hotellet er beliggende på en af ​​de mest unikke placeringer og er bygget på en naturlig grund af klipper ved Afrikas største, naturlige tidevandssø. Mellem hotellet og Antarktis er der kun hav!

Hotellet ligger bogstaveligt talt på kanten af kontinentet og har en fantastisk udsigt over havet. Det er faktisk muligt at se delfiner og hvaler fra værelserne!

Derudover tilbyder hotellet spa sammen med opvarmet jacuzzi samt den berømte Below the Lighthouse Restaurant.

Se mere om hotellet her

Dag 7: The Habit Guesthouse

Habit Guesthouse er et roligt indkvarteringssted i hjertet af den historiske Worcester, hovedstaden i Bolands. Habit tilbyder både værelser på B&B-basis og værelser og hytter, hvor man selv varetager forplejningen.

Habit ligger i en smuk have, der bugner af fugleliv med en fin swimmingpool som det centrale element. Denne historiske bygning er en del af Worcester Heritage Walking Route og illustrerer yndefuld arkitektur og design. Hytterne har hver deres egen have.

Se mere om the Habit her

Dag 8, 9 og 10: Waterfront Breakwater Lodge

Cape Town og området omkring byen har så meget at byde på, at de sidste tre dage på din Garden Route – kør selv skal bruges her.

Waterfront Breakwater Lodge ligger i en historisk bygning fra det 19. århundrede i hjertet af byen med udsigt til V&A Waterfrong og Signal Hill.

De rummelige og velindrettede hotelværelser har alt i moderne bekvemmeligheder som wifi, tv, roomservice og minikøleskabe, og nogle af værelserne er med udsigt over V&A Waterfront. Der er 250 parkeringspladser til hotellet og transfer til og fra lufthavn. Derudover har hotellet både en spa-afdeling og fitnesscenter.

Se mere om hotellet her

Rejser der ligner

Kør selv

2 rejser
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk