fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Golf, safari og togrejse i Sydafrika

0
Pris
fraKr. 26.250
Pris
fraKr. 26.250
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
*Jeg accepterer Servicebetingerlser og Privatlivspolitik
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

336

3 trin til den perfekte rejse!

1. Ring til os på 86392260 og aftal et møde
2. På mødet præciserer du dine rejseønsker, og vi byder ind med forslag til rejseplanen.
3. Vi sammensætter din rejse med fly, hotel, aktiviteter og oplevelser og alt andet, du får brug for. Du modtager et uforpligtende rejsetilbud!

86392260

post@seafricantravel.dk

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

86392260

post@seafricantravel.dk

Golf, safari og togrejse i Sydafrika

Golf og safari

Golf og safari – og en rejse gennem Sydafrika i luksustog. Det lyder som ønsketænkning, men det er ganske vist!

Er du passioneret golfspiller? Og er din ægtefælle måske knapt så begejstret for sporten? Så er der her en enestående mulighed for en fantastisk 9 dage lang togrejse i den nordøstlige del af Sydafrika til golfbaner, der kan underholde selv de mest kræsne golfspillere – og med store sydafrikanske safarioplevelser og udflugter til ikke-spillere.

 

  • Varighed:9 dage - 8 overnatninger
  • Rejsen starter og slutter: Pretoria
  • TilgængeligHele året
Golf og safari
Om togrejsen
Toget

Togstammen er generelt sammensat af lokomotiv, generatorvogn, personvogn, en vogn med sovekupeer, en ikke-ryger lounge-vogn med plads til 26 rejsende, 2 ikke-ryger spisevogne, en køkkenvogn, en vogn med sovekupeer, en ryger lounge-vogn og en udsigtsvogn som den sidste.

Måltider

Alle måltider ombord serveres i spisevognene og suppleres med et udvalg af fine, sydafrikanske vine. Et passioneret team af kokke skaber måltiderne af friske, lokale råvarer, og gerne traditionelle retter. Alle måltider serveres efter en køreplan: Morgenmad fra 7 til 10, frokost kl. 13, eftermiddagste kl. 16:30 og formel middag kl. 19:30. Måltiderne annonceres med gong-gong. Baren er åben fra 7 til 01.

Påklædning

Til dagene i toget er smart casual god tone, og til middagen klædes der om i mere formel stil. Herrer bærer som minimum jakke og slips, mens cocktailkjole/aftenkjole er passende for damer. Morgenerne og aftnerne i toget kan være kolde, så det er en god ide at medbringe varmt tøj.

Elektronik

For at opretholde ånden fra en svunden tid er der ingen radioer og tv i toget. Brug af mobiltelefoner, computere og andet elektronik, skal foregå i de private suiter.

Højdepunkter

Pretoria

Jeres Golf og Safari-rejse begynder i Pretoria, der blev grundlagt i 1855, og er Sydafrikas administrative hovedstad. For turister er byen sightseeing og historisk pragt. Byen kaldes Jacaranda City pga de mange lilla-blomstrende træer, der står langs gaderne og i parker og haver.

Pilanesberg bjergkæden

Pilanesberg-bjergene ligger i Bojanala-regionen i Nordvest provinsen. Bjergkæden er et verdensberømt naturunder, der er opstået ved et vulkanudbrud for 1200 mio. år siden. Bjergkæden er en de største alkaliske vulkankomplekser i verden og ældgammel, selv efter geologisk tidsmåling.
Hovedparten af Pilanesberg er omfattet af Pilanesberg vildtreservatet, der er Sydafrikas fjerde største nationalpark. I 1979 skabte Operation Genesis nyt liv i det enorme landskab ved at indhegne området og genindføre en række dyrearter, som man antog var forsvundet. I dag har parken flere end 7000 dyr – inklusive ”The Big 5” (elefant, løve, leopard, bøffel og næsehorn)

The Lost City at Sun City

Lost City stiger op som en fugl Føniks fra asken midt i det øde, afrikanske vildnis. Palace of the Lost City ligger i det verdensberømte Sun City Resort og udstråler en overdådighed og fantasi som ellers kun findes i eventyrerne. Sun City er et enormt overflødighedshorn af underholdning. Kasinoer, hoteller, golfbaner, et kunstigt ”hav” og alt, hvad hjertet kan begære af sjov og spas.

Durban

Durban er en solrig og charmerende kystby med hvide sandstrande ud mod det Indiske Ocean og masser af glade feriegæster. Byen er bygget omkring en beskyttet bugt med hele 6 km udsøgt strand. Byen var engang var en viktoriansk havneby og er i dag en moderne metropol, hvor havnen stadig spiller en stor rolle. På grund af naturreservaterne, strandene, de lokale attraktioner og det fantastiske klima besøges Durban hvert år af turister fra hele verden.

Battlefield Tour

Når man betragter det rolige landskab i KwaZulu-Natal, er det svært at forestille sig, at det har været scene for nogle af de blodigste krige i Sydafrikas historie. Her stødte britiske styrker sammen med boer- og zulustyrker, der rystede platformen for det britiske imperium.
Denne frodige region er hjemsted for flest slagmarker på den sydlige halvkugle. For bare 70 år siden udfoldede der sig her den ene konflikt efter den anden. I dag tiltrækker den internationalt anerkendte Battefields Route besøgende fra hele verden.

Drakenberg-bjergkæden

Drakenberg-bjergkæden ligger nær KwaZulu-Natal-kysten og adskiller regionen fra Free State-provinsen.
Drakensberg stækker sig ca. 1000 km fra syd-vest mod nord-øst og er med sine 3.482 m Sydafrikas højeste bjergkæde.
Bjergkæden rummer mange forskellige miljøer fra akvatisk skov til krat til endemiske fynbos, savanner og bjerggræsarealer. Mange steder i bjergene kan man finde klippehuler og klippemalerier. Det antages, at der er 35-40.000 bushmen-værker gemt i bjergene.

Hluhluwe vildtreservatet

Hluhluwe vildtreservatet ligger i hjertet af Zululand, hvor zulukonger som Dingiswayo og Shaka engang jagede. I dag rummer vildtreservatet en sand overflod af vilde dyr, bl.a. ”The Big 5”.
Reservatet strækker sig over 96.000 ha. uspoleret natur og er Afrikas ældste vildtreservat. Det er også her i de store, bølgende bakker, at man finder nogle af Afrikas bedste safari-oplevelser

Mkhaya vildtreservatet

Mkhaya vildtreservatet er et ægte, afrikansk paradis af uspoleret natur og et rigt, endemisk fugleliv. Reservatet rummer et rigt og varieret dyreliv, og man kan bl.a. se Swazi Nguni kvæg, hvid næsehorn, sort næsehorn, elefant, giraf, bøffel, flodhest og krodille.
Mkhaya patruljeres af lokale swazier fra de omkringliggende samfund, og sammen med reservatets personale har de skabt Afrikas mest effektive anti-krybskytteenhed. Enheden er finansieret gennem entreindtægter og er aktivt involveret i kampen mod illegal krybskytteri.

Eswatini

Eswatini, der tidligere hed Swaziland, er det mindste land på den sydlige halvkugle. Som Afrikas sidste monarki løber kultur og arv dybt i alle aspekter af Eswatini-livet – fra landets forskellige attraktioner til folkets varme gæstfrihed.
Læs mere om Eswatini

Kruger nationalpark

Kruger nationalpark er ikke mindre end 2 millioner hektar uovertruffen natur iblandet historiske og arkæologiske seværdigheder – det er det ægte Afrika!

Kruger nationalpark er naturoplevelser, som ikke fås andre steder i Afrika.

Parken blev grundlagt 1898 som Sabi vildtreservat og er blevet udvidet flere gange. Den dækker næsten 20.000 km2 (60 x 350 km) langs grænsen til Mozambique. Parken indeholder 14 forskellige økosystemer inkluderer bushveld, savanner, skovområder, vådområder, granitudspring, floder og dybe kløfter. Læs mere om Kruger her

Golf og safari
Rejseplan

Dag 1 Pretoria

Golf og safari-rejsen starter og slutter ved Rovo stationen i Pretoria. Byen blev grundlagt i 1855 og er Sydafrikas administrative hovedstad. For turister er byen lig med sightseeing og historisk pragt. Byen kaldes Jacaranda City pga de mange lilla-blomstrende træer, der står alle steder langs gaderne og i parker og haver

Dag 2Lost City

Golfspillere: Morgen tee off på Lost City eller Gary Player Country Club.
Andre: Morgensafari i Pilanesberg vildtreservat og udforskning af Lost City. Frokost i klubben
Middag om bord på toget på vej til Heidelberg.

Dag 3Ladysmith og Estcourt

Dagen tilbringes i toget på vej mod til Estcourt via Ladysmith.

Dag 4 Champagne Sports Resort/Spionkop Lodge

Golfspillere: Morgen tee off på Champagne Sports Resort.
Andre: Morgentur til Battlefields med frokost på Spionkop Lodge efterfulgt af safaritur ELLER afslapning i lodgen.
Middag i toget undervejs til Durban

Dag 5Durban

Golfspillere: Morgen tee off på Durban Country Club / Beachwood / Zimbali.
Andre: Morgentur i Durban, et besøg i den botaniske have og frokost ved kysten.
Middag undervejs til Hluhluwe.

Dag 6Hluhuwe vildtreservat

Morgensafari i Hluhluwe vildtreservat.
Middag undervejs til Mpaka, Eswatini.

Dag 7Royal Swazi Sun/Mkhaya reservatet

Golfspillere: Morgen tee off ved Royal Swazi Sun.
Andre: Morgensafari i Mkhaya reservatet. Besøg hos Swazi Candles og Mantenga Cultural Village med shopping.
Middag i toget undervejs til Malelane, Sydafrika.

Dag 8Leopard Creek/Kruger nationalpark

Golfspillere: Morgen tee off ved Leopard Creek / White River / Nelspruit.
Andre: Safari i Kruger nationalpark med frokost og shopping.
Middag undervejs til Witbank.

Dag 9Pretoria

07:00 Morgenmad, mens toget kører mod Pretoria
10:00 Ankomst til Rovos Rail Station i Pretoria. Golf og safari-rejsen er desværre slut for denne gang

Inkluderet

  • Indkvartering, måltider og udflugter, alle drikkevarer, inkl. alkohol.
  • Golfaktiviteter inkl. green fees, vogne og drikkevarer.
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering

Du kan vælge mellem tre forskellige typer suiter i toget: Pulman’s, deLuxe og Royal.

Rejser der ligner

Togrejser

3 rejser

Safari

18 rejser
Kort

Billeder
Ring til os på 86392260 eller send en besked

Ny Lufthavnsvej 21, 8560 Kolind

Få vores nyhedsbrev med tilbud, tips
og tricks og masser af inspiration
lige ind i din mailbox!

Du kan let afmelde nyhedsbrevet igen
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

[wd_hustle id="Kontaktos" type="popup"]Click[/wd_hustle]