fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

5 dage i Kruger nationalpark

0
Pris
fraKr. 5.200
Pris
fraKr. 5.200
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

60

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

5 dage i Kruger nationalpark

5 dage i Kruger nationalpark

5 dage i Kruger nationalparken er en ægte, sydafrikansk safari-rejse med bush-camps, store naturoplevelser og lækre middage tilberedt over åben ild ude midt i bushen. 

På køreturen ad Panorama-ruten er den fantastiske Blyde River Canyon sammen med de 3 rundavler og Guds vindue nogle af højdepunkterne. 

Transporten på turen er en 17 personers safaritruck, der er udstyret med alt, hvad man kan få brug for i ødemarken. Trucken er høj, så du altid har frit udsyn til det, I kører forbi. 

  • Varighed:5 dage - 4 overnatninger
  • Rejsen starter og slutter: Johannesburg
  • TilgængeligHele året
  • Egnet forAlle
Safari i Sydafrika - 5 dage i Kruger nationalpark
Mere om rejsen

Safari-truck

Safari i Sydafrika - 5 dage i Kruger nationalparkTransporten under 5 dage i Kruger nationalpark foregår i en specialbygget safari-truck, der er designet til rejser gennem Afrika. Lastbilerne har alle fremadvendte, justerbare sæder, der sikrer en behagelig kørsel. De store ruder i siden sikrer, sammen med den store forrude, at du ikke går glip af noget på vejen og at du har det fulde udsyn til dyrene, når du er på safari. Bilen er desuden udstyret med et indbygget køkken i rustfrit stål

Lastbilerne er også udstyret med individuelle skabe, hvor du kan opbevare tasker og ejendele, mens du er på tur.

Kruger nationalpark

Kruger nationalpark er ikke mindre end 2 millioner hektar uovertruffen natur iblandet historiske og arkæologiske seværdigheder – det er det ægte Afrika!

Nationalparken er levested for hele 146 pattedyrsarter, heriblandt The Big 5 (elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard). Dyrelivet tæller ca. 9.000 elefanter, 5.000 giraffer, 14.000 gnuer, 30.000 zebraer og utallige antiloper. Der er 520 fuglearter, inklusive rovfugle, gribbe og strudse. Derudover er der et hav af insekter, 50 forskellige slangearter og 62 andre former for krybdyr. Plantelivet omfatter 2.000 plantearter, heraf er 336 træer.

Panoramaruten

Panorama-ruten er en meget naturskøn rute i Sydafrikas Mpumalanga-provins, der forbinder flere kulturelle og naturlige seværdigheder. Ruten starter ved foden af Long Tom Pass lige uden for Lydenburg og følger den naturlige nedstigning fra Great Escarpment til Lowveld og slutter ved grænsen til Limpopo-provinsen tæt ved Echo Caves.

Blyde River Canyon, der er verdens tredjestørste kløft, er det centrale og yderst spektakulære element på ruten, der også omfatter adskillige vandfald og naturlige vartegn som de 3 rundavler, Guds vindue og Bourke’s Potholes.

Indkvartering
  • Drifters Bush Camp
  • Greenfire Lodge Hazyview
  • Greenfire Johannesburg Lodge
Safari i Sydafrika
Rejseplan

Før og efter 5 dage i Kruger

Overnatning FØR og EFTER 5 dage i Kruger-turen kan arrangeres på Greenfire Lodge i Johannesburg. Lodgen ligger i en af Johannesburgs nordlige forstæder – i et sikkert boligområde. Her er en skøn swimmingpool, restaurant, bar og butik. Lodgen ligger i gå-afstand til forskellige indkøbscentre og banker. Det frarådes at bestille flyrejser hjem fra Sydafrika på rejsens sidste dag, da du skal køre over lange afstande og sene ankomster til Johannesburg er almindelige.
Bemærk, at overnatning før og efter rejsen ikke er inkluderet i prisen.

Dag 1 Mpumalanga

Dine 5 dage i Kruger nationalpark starter tidligt med afgang fra Greenfire Lodge i Johannesburg kl. 06:30. Herfra kører vi den naturskønne vej til Mpumalanga og undervejs nyder vi frokosten i den historiske by Dullstroom. Derefter bevæger vi os ad snoede veje ned gennem Drakensberg-bjergene og ind i det utæmmede Lowweld. Vejen er een lang naturoplevelse fra smukke bjergpas til spredte akacietræer i den afrikanske bush.

Vi tilbringer de næste to nætter i en bush lodge, der ligger i et privatejet område inde i Kruger nationalpark. Her strejfer dyrene naturligt og ubegrænset ind og ud, og da området er privat, kan vi både gå og køre i åbne køretøjer i området på udkig efter vildt.
Den teltbaserede lodge smelter smukt ind i bushen og teltene er udstyret med komfortable senge og badeværelse med eget bad. Efter dagens strabadser kan man forfriske sig i splash-poolen og nyde den fantastiske udsigt til den omkringliggende vildmark. Middagen tilberedes på traditionel vis over åben ild.
Forplejning: Middag

Dag 2Kruger nationalpark

Som det er sædvane i bushen, starter vi dagen med en let morgenmad bestående af kaffe el te med tvebakker, før vi tager ud på en guidet vandretur i området. Turen varer ca. 3 timer, men det er ikke formålet at gå langt. I stedet skal vi søge efter dyr og fokusere på de små ting, som man går glip af, når man kører rundt i bushen. Vi vender tilbage til lodgen før middagsheden sætter ind, og her venter en overdådig brunch. Efter frokost er der tid til at slappe af og nyde roen og vildmarken lige udenfor. Ved et nærliggende vandhul kommer der mange dyr for at drikke.
Om eftermiddagen tager vi ud på safari i åbent køretøj og håber at se nogle af ”The Big 5”-medlemmerne. Lige før solen går ned, stopper guiden på et smukt sted, så vi kan nyde en sundowner, mens solen går ned over bushen. Når mørket er faldet på, fortsætter turen og vi håber at se nogle af de nataktive dyr.
Tilbage på lodgen er der bush ”braai” – sydafrikansk barbeque.
Forplejning: Brunch, Middag

Dag 3Panorama-ruten

Dagen starter med en solid morgenmad, inden turen går videre ad Panorama-ruten. Første stop er den imponerende Blyde River Canyon. Derefter følger de øvrige højdepunkter Bourke’s Luck Potholes og Guds vindue med den helt fantastiske udsigt. Frokosten (ikke-inkluderet) nydes i den hyggelige lille by Graskop. Panorama-ruten rummer nogle af de største naturlige vidundere i området, og vi tilbringer så meget tid som muligt ved hvert af højdepunkterne.
Om eftermiddagen går turen videre mod den rolige Greenfire Lodge Hazyview, der er en opført på pæle ved bredden af Sabie-floden. Inden middagen er der tid til at gå en tur i området og skoven omkring lodgen.
Forplejning: Morgenmad, middag

Dag 4Kruger nationalpark

Dagen starter ved solopgang og så står den på safari i den sydlige del Kruger nationalpark hele dagen! Højden og komforten i safarikøretøjet gør, at man både et godt udsyn over området og at man kan holde ud at sidde i trucken i flere timer ad gangen. Guiden fortæller om biologi og adfærd hos de dyr, vi møder.
Undervejs vil der flere pauser på udvalgte steder, hvor det er muligt at strække benene, spise brunch og gå lidt omkring. Sent på eftermiddagen går turen tilbage til Greenfire Lodge Hazyview.
Forplejning: Brunch, middag

Dag 5Johannesburg

Efter en afslappet morgenmad forlader vi Hazyview og kører tilbage til Johannesburg. Turen afsluttes sent på eftermiddagen ved ankomsten til Greenfire Johannesburg Lodge. Det var 5 dage i Kruger nationalpark!
Forplejning: Morgenmad

Bemærk!

Rejseplanens beskrivelser er kun retningslinjer for turen. Naturen, vejrmønstre, vildtvandringer, vejforhold og en række andre faktorer kan ændre rejseplanen.

Inkluderet

  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Alle safariaktiviteter og parkgebyrer

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Drinks og udgifter af personlig karakter
  • Indkvartering før og efter turen
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 og 2: Bush Camp i Kruger 

De 2 første overnatninger er i safaritelt omgivet af naturen i et privatejet område i Kruger nationalparken.  

 

Dag 3, 4 og 5: Greenfire Lodge Hazyview

Lodgen ligger kun 25 km fra Kruger nationalpark og tæt ved Sabie-floden. Det er den perfekte base for dig, der vil udforske alle seværdighederne i Mpumalanga: Blyde River Canyon, Bourke’s Luck Potholes, Guds vindue, Grasskop, Kruger for lige at nævne de vigtigste.

Lodgen ligger i en oprindelig skov med udsigt til Sabie-floden. Lodgen rummer 8 værelser med eget badeværelse. Derudover er der swimmingpool, bar og en hyggelig lounge. En netværk af stier i den omkringliggende skov fører gennem en række oprindelige skovtyper, hvor forskellige dyr og fugle kan observeres.

Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk