fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Honeymoon i Zambia

0
Pris
fraKr. 54.000
Pris
fraKr. 54.000
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

62

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Honeymoon i Zambia

Safaricamp i Luangwa nationalpark

Jeres honeymoon skal være noget helt særligt, og det finder I i Zambia og Malawi!

Bo i fjerntliggende, romantiske bushcamps i Luangwa nationalparken og i luksuriøse omgivelse i Pumulani lodge ved Malawisøen, hvor rejsen afsluttes med badeferie.

Turen starter i den romantiske Zungulila-camp midt i naturparken. Der er mange kilder i området, og det tiltrækker store flokke af vildt. Fra enorme telt kan I nyde et hyggeligt boblebad, mens I ser på dyrene, der kommer for at drikke. Bush-romantik, når det er allerbedst!

Derfra tager I til udkanten af parken og den intime Tena Tena-lejr ved Luangwa-floden. Lejren ligger skjult mellem mahognitræer, og man behøver ikke at gå langt for at se vildtet.

Efter dagene i bushen er det tid til afslapning og badeferie ved Malawi-søen.

  • Varighed:12 dage - 11 nætter
  • TilgængeligHele året
Mere om rejsen

South Luangwa nationalpark, Zambia

Nationalparken, der er meget berømt og en af verdens bedste, byder på en sand overflod af dyr. Nogle af arterne er endemiske og findes kun i denne park. Parkens artsrige fugleliv tiltrækker ornitologer fra hele verden.

Safari – bushvandringer – fotosafari

Lake Malawi nationalpark

Malawi-søens klare vand er hjemsted for over 300 endemiske ciclide-arter. Cikliderne, i alle størrelser og alle farver, gør enhver snorkletur til en spektakulær oplevelse. 

Snorkling – dykning – vandsport – trekking – fuglekiggerture – 

 

Rejseplan

Dag 1 - 4South Luangwe nationalpark

Zungulila er en charmerende camp, der minder om det gamle Afrika og en svunden tid. Fra campen er der en betagende udsigt over Kapamba-floden og de store sletter, hvor naturlige kilder tiltrækker store flokke af vildt. Campen er en eksklusiv lejr med plads til 8 gæster ad gangen.
Safariteltene er bygget under stråtag med egen, privat bambusveranda.
Hver dag er der to safari-aktiviteter.

Dag 4-7South Luangwe nationalpark

Tena Tena-campen er virkelig dedikeret til vildt-entusiaster. Lejren ligger gemt ved bredden af Luangwe-floden i den uberørte Luangwa nationalpark. Fra lejren er der en betagende udsigt over floden og et nærliggende vandhul.
Aktivteterne i campen er på jeres præmisser og skræddersys efter behov. I kan komme på bushvandring eller safari (morgen, eftermiddag og aften), og I kan få picnic-kurven med på turen. Alle ture er ledsaget af kyndige guider og bevæbnede nationalparkrangere.

Dag 7-11Lake Malawi

Pumulani Lodge ligger på den vestlige side af Nankumba-halvøen i Malawi-søens sydlige ende. Meget romantisk, og helt passende for en honeymoon, kaldes Malawi-søen for ”Stjernesøen” pga. lysene fra de mange fiskerbåde. Lodgen har udsigt over søen og ligger i Lake Malawi-nationalparken.
Nyd dagene i Infinity-poolen med udsigt over søen og på lodgens private, hvide sandstrand

Dag 12 Afrejse

Alle gode ting har en ende, og i dag efter morgenmaden kører vi mod Lilongwe International Airport.

Inkluderet

  • Flyvninger inden for Zambia + Malawi plus lufthavnstransfer
  • 2 safariaktiviteter pr dag i Zambia + parkgebyrer
  • Alle måltider
  • Lokale drinkt i bushcamp-bar
  • Tøjvask, turistskatter og moms

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Udgifter af personlig karakter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 – 4: Zungulila bushcamp

De første overnatninger på jeres honeymoon er i luksus-safaritelt omgivet af den afrikanske bush.

Zungulila er en afsides beliggende og fredelig lejr med kun 4 telte i Luangwa nationalparkens sydlige del. Lejren ligger i nærheden af naturlige kilder, der tiltrækker store flokke af planteædere – der igen tiltrækker rovdyrene!

Se mere om lodgen her

Dag 4-7: Tena Tena bushcamp

Tena Tena er den perfekte blanding af bush og komfort! Lejren er udgangspunkt for bushvandringer og har oparbejdet et fantastisk godt ry.

Tena Tena ligger ved siden af en mahognilund og i et område med et meget rigt dyreliv – perfekt til fotosafari!

Safari – Bushvandring – Fotosafari

Se mere om campen her

Dag 7-11: Pumulani Lodge, Lake Malawi

Pumulani er et stykke paradis ved Malawi-søen. Værelserne er tæt på at være glamourøse og bygget ind i en bakke for at give den allerbedste udsigt over søen. Værelserne er store med store badeværelser med både brus og kar.

Lodgen har to poolområder, et på stranden og en infinity-pool på bakketoppen med udsigt over bugten. Lån en lokalt håndbygget dhow og sejl ud på søen og se den perfekte solnedgang.

Badeferie – sejlads – vandsport – trekking

Se mere om campen her

Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk