fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Namibia rundt – kør selv

0
Pris
fraKr. 12.390
Pris
fraKr. 12.390
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
*Jeg accepterer Servicebetingerlser og Privatlivspolitik
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

116

3 trin til den perfekte rejse!

1. Ring til os på 86392260 og aftal et møde
2. På mødet præciserer du dine rejseønsker, og vi byder ind med forslag til rejseplanen.
3. Vi sammensætter din rejse med fly, hotel, aktiviteter og oplevelser og alt andet, du får brug for. Du modtager et uforpligtende rejsetilbud!

86392260

post@seafricantravel.dk

Derfor skal du rejse med os!

 • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
 • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
 • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
 • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

86392260

post@seafricantravel.dk

Namibia rundt

Sossusvlei Namibia Rundt

Namibia Rundt er en kør selv-rejse gennem den nordlige halvdel af Namibia. Du oplever Namibias sælsomme landskab på rejsen fra Windhoek gennem Kalahari-ørkenen til Etosha nationalparken. Menneskene, naturen og landskabet er det, der gør din rejse gennem Namibia helt uforglemmelig!

Undervejs overnatter du i rene og gode lodges, der er det bedste af Namibia. Morgenmad er altid inkluderet samt de fleste middage.

 • Varighed:11 dage
 • Rejsen starter og slutter: Lilongwe International Airport
 • TilgængeligMarts - November
 • Egnet forAlle
Namibia Rundt
Mere om Namibia Rundt

4 WD-køretøj

Namibia Rundt foregår selvfølgelig i 4WD. Køretøjet leveres med kort, rutevejledning med detaljerede kørselsvejledninger, værdikuponer og telefonnumre til kontaktpersoner.

I køretøjet er der 2 reservehjul, tovværk, reservebatteri, jumperkabler, værktøj, sikringer og en kompressor.
Det anbefales, at du køber vand og snacks til turen.

Kalahari-ørkenen

Kalahari er et enormt ørkenområde på hele 900.000 km2 i det Sydlige Afrika. Næsten to tredjedele af ørkenen ligger i Botswana, og den resterende del ligger i Namibia, Zimbabwe og Sydafrika. Der falder nedbør i Kalahari, om end uregelmæssigt, og det danner grundlag for spredte bevoksninger af græs, træer og buske.

Flere områder er udlagt til vildtreservater og nationalparker for at beskytte det rige dyreliv, der findes i området.

Der lever fortsat mindre grupper af San- og Bakgaalagdi-folket i den centrale del af Kalahari, men de er under pres blandt andet på grund af stigende turisme og andre kommercielle aktiviteter.

Namib-ørkenen

Namib-ørkenen er verdens ældste ørken med mindst 80 mio. år på bagen. Ørkenen ligger i det sydvestlige hjørne af Namibia ud mod Atlanterhavet og dækker et område lidt større end Danmark.  Namib-ørkenen er kendt for sine smukke, røde klitter, der er op til 340 m høje og de højeste klitter i verden.

Dyrelivet er sparsomt, og omfatter kun arter, der er tilpasset ekstrem tørke, som fx gemsbukke og strudse.

Swakopmund

Swakopmund ligger klemt inde mellem Atlanterhavets bølger og Namib-ørkenen. Byen er på en gang Namibias eventyr-hovedstad og en lidt surrealistisk gengivelse af kolonitiden og et rigtig godt udgangspunkt for ekspeditioner langs skeletkysten og i Namib-ørkenen. Selv om dele af byen er præget af mange tyske navne og tysk arkitektur, er den så umiskendeligt afrikansk og gæstfri, at mange bliver her længere end beregnet.

Etosha nationalpark

Etosha nationalparken er helt unik i Afrika. Parkens vigtigste attraktion er en saltpande, der er så stor, at den kan ses fra rummet. Parken rummer dog også et rigt dyreliv, og færdes man i nærheden af vandhullerne, er man næsten sikker på at se impalaer, gnuer, elefanter, leoparder og mange flere.

Nationalparken er malariafri og har så gode vejforhold, at den kan tilgås med almindelig bil

Waterburg

Regionen omkring Waterberg med byen Otiwarongo og Hochfeld-området, har en god beliggenhed for rejsende mellem Windhoek og Etosha nationalparken. Waterberg-bjerget ligger centralt i regionen og er en af Namibias største attraktioner. Det er et imponerende taffelbjerg og stor geologisk og historisk interesse. Her ligger også Waterberg Plateau Park, der er et vigtigt naturbeskyttelsesområde.

I namibisk målestok får Waterberg meget nedbør, ca 400 mm om året. Når nedbøren falder på bjerget, siver det ned gennem porøs sandsten indtil det når et uigennemtrængeligt lerlag længere nede. Ved disse lag kommer vandet ud af bjerget som naturlige kilder.

Nedbøren og kilderne giver en meget frodig vegetation i området omkring Waterberg, og dermed også et rigt dyreliv. Her findes bøfler, antiloper, giraffer, bavianer, damara dikdik og mange flere.

Namibia Rundt
Rejseplan

Dag 1 Windhoek

Ved ankomsten til Windhoek International lufthavnen får du overdraget dit 4×4 WD køretøj og får alle de informationer om køretøjet, som du har brug for, og svar på alle eventuelle spørgsmål.

Din Namibia Rundt-rejse starter med en indkvartering er i Windhoek Gardens Boutique Hotel, der ligger 5 min. fra byens centrum. Hotellet har 28 værelser med hvert sit namibiske tema og eget badeværelse.
Bed & Breakfast

Dag 2Kalahari

I den østlige del af Namibia stifter du i dag bekendtskab med Kalahari-ørkenens røde sand. Udforsk Gondwana Kalahari park på en vandretur i solnedgangen, se gemsbok og væverfugle og nyd livet med en aftendrink på toppen af en rød Kalahari-klit. Farverne i Kalahari opleves bedst, når solen begynder at gå ned sidst på eftermiddagen og farver sandet glødende rødt.

Dagens tur stopper ved Kalahari Anib Lodge, der er en afslappet og jordnær indkvartering og en oase i ørkenen for alle rejsende.
Middag og morgenmad

Dag 3 og 4Namib-ørkenen

Næste stop er Namib-ørkenen. Nyd en køretur gennem de røde klitter om morgenen, mens solen står op eller sent på eftermiddagen i solnedgangen, når de bløde klitter lyser som guld med det grønne skovbånd langs floden i baggrunden.

Indkvarteringen er på Namib Desert Lodge, hvor der er en afslappet og venlig atmosfære. Hvis du vil have den ultimative ørken-oplevelse kan du tilbringe natten i klitterne på Dune Star Camp. Her er sengene med hjul, så de nemt kan rulles ud til en overnatning under stjernerne.
Middag og morgenmad

Dag 5 og 6Swakopmund

Næste stop er Swakopmund, havnebyen ved Atlanterhavet. Namib-ørkenen har ikke helt sluppet sit tag i dig, når du lander i denne smukke havneby, der er et komplekst virvar af tysk kolonitid og moderne, afrikansk storby.
Indkvarteringen er på det luksuriøse Namib Guesthouse, der er et meget populært Bed & Breakfast i Swakopmund.
Bed & Breakfast

Dag 7Damaraland

Efter Swakomund går turen mod nord til Damaraland, der er et område domineret af tørre og stenede sletter og rødbrune klippelandskaber. Området er især kendt for sine elefanter og sorte næsehorn, der har tilpasset sig det ret barske klima i udkanten af ørkenen.
Twyfelfontain, der betyder noget i retning af ”tvivlsom kilde” er navnet på en dal i Damara-højlandet ca. 70 km vest for Khorixas. Dalen er berømt for sine mange klippemalerier og klippeudskæringer (Petroglyfer) lavet af San-folket (buskmænd). Motiverne er enten jægere med bue og pil eller dyr, som antiloper, zebraer, giraffer, løver med flere. Der er også graveringer af sejl, og det er sært, da havet ligger 100 km væk. Dalen blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste i 2007.
Dagens overnatningssted er Damara Mopane Lodge, der er konstrueret som en halvcirkel med en overdådig swimmingpool i midten – meget tiltalende efter dage i ørkenstøv! Hver hytte har sin egen lille have med grøntsager – og det smages i restaurantens retter!
Middag og morgenmad

Dag 8 og 9Etosha nationalpark - Okeukeujo siden

Destinationen er Namibias berømte nationalpark, Etosha. Her kan du blive introduceret til afrikansk dyreliv fra et sæde i et safarikøretøj, og tidlig morgen eller sen eftermiddag er de bedste tidspunkter til safari.

Efter oplevelserne i parken er der afslapning i Etosha Safari Lodge og måske en tur i poolens kølige vand. Restauranten tilbyder lækre retter, som du kan nyde på den store terrasse med frit udsyn til stjernehimlen.
Middag og morgenmad

Dag 10Etosha nationalpark - Namutoni siden

Man bliver ikke færdig med Etosha nationalpark lige med det samme, og i dag flytter du over på den anden side af parken i Onguma Bush Camp. Flere af værelserne er bygget med udsigt ud over vandhullet, og så behøver du slet ikke tage ud på safari – her kommer dyrene til dig!
Middag og morgenmad

Dag 11Waterberg nationalpark

Rejsens sidste destination er Waterberg Camp, der ligger ved foden af Waterberg-plateuets klipper i nationalparken af samme navn. Klipperne tårner sig 200 m op og plateauet med de fascinerende klippeformationer er yngleområde for flere truede dyrearter.
Bed & Breakfast

Inkluderet

 • Måltider og indkvartering som angivet i rejseplanen
 • 4x4 enkelt førerhus eller dobbelt førerhus
 • Forsikring – selvrisiko kr. 13.800, mindre selvrisiko kan tilkøbes.
 • Aktiviteter som angivet
 • Modtagelse og detaljeret rejseintroduktion
 • Døgnåben hjælpelinie
 • Køretøjssporing

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser og visumgebyrer
 • Måltider, aktiviteter eller indkvartering, der ikke er nævnt i rejseplanen
 • Indgangsgebyrer
 • Rejseforsikring
 • Udgifter af personlig karakter
 • Tidlig indtjekning / sen udtjekning
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 : Windhoek Gardens Hotel

Når du ankommer til Windhoek, vil din første indkvartering på rejsen være på Windhoek Gardens Boutique Hotel. Det er et lille og hyggeligt hotel kun 5 minutter fra Windhoeks centrum. Her finder du en perfekt kombiantion af det komfortable og det praktiske. Hotellet har 28 værelser, hvert med et unikt namibisk tema.

Se mere om hotellet her

Dag 2: Kalahari Anib Lodge

Kalahari Anib Lodge ligger med Kalaharis røde ørkensand mod øst, nær ved Mariental. Lodgens er et perfekt overnatnings-stop på rejser mellem Windhoek og destinationer i syd eller Kgalagadi i Sydafrika.

Der er muligheder for vandreture på stierne omkring lodgen, og her skal man især holde udkig efter springbuk, zebraer og gnuer. Du kan hente udførlige sti-planer i receptionen.

Se mere om lodgen her

Dag 3 og 4: Namib Desert Lodge

Lodgen ligger mellem den vældige Namib-ørken og Naukluft Mountain Zebra Park er er et perfekt overnatningssted for ekspeditioner ind i Namib og Sossusvlei.

Stedet har en afslappet og hyggelig atmosfære og er placeret i nærheden af et vandhul, hvor dyr som fx gemsbuk kommer for at drikke. Fra lodgens fører stisystemer ind i klitområdet, og receptionen udleverer gerne detaljerede sti-kort.

Se mere om lodgen her

Dag 5 og 6: Namib Guesthouse

Namib Guesthouse er en chic, miljøvenlig og fredfyldt Bed & Breakfast i Swakapmund. Naturen, strandene og byens restauranter, bistoer og aktiviteter er indenfor umiddelbar rækkevidde i dette charmerende gæstehus.

Pensionatet er en mangeårig drøm, der blev realiseret, og indehaverne har brugt tid og kræfter på detaljerne for at skabe en moderne og unik atmosfære.

Pensionatet er nybygget og ligger i et roligt kvarter i gåafstand fra byen og indkøbscentre.

Se mere om lodgen her

Dag 7: Damara Mopane Lodge

Damara Mopane Lodge er designet som et gammelt, afrikansk kongerige med en halvcirkel af forbundne stier, der alle fører til swimmingpoolen i midten. Hver hytte er designet forskelligt og alle har egen have med grøntsager og solsikker.

Damara Mopane Lodge ligger tæt ved Khorixas på vej til de berømte Twyfelfontein klippeudskæringer og stedet indlemmer på fineste vis Damaralandet og Damara-folkets ånd.

Se mere om lodgen her

Dag 8 og 9: Etosha Safari Lodge

Etosha Safari Lodge er stedet, hvor du kan slappe af og få en dukkert i poolernes kølige vand efter en dag i Etosha nationalparken. Lodgen ligger kun ti kilometer fra parkens centrale indgang og væk fra travlheden i Okaukuejo. Det er overnatning i topklasse og  let og uhindret adgang til nationalparken.

Se mere om lodgen her

Dag 10: Onguma Bush Camp

Onguma er et kompleks af 5 lodges, 2 campingpladser og 34.000 ha privatejet vildmark beliggende ved Etosha nationalparkens østlige grænse.

Onguma Bush Camp har 18 værelser og er ideel til familier med børn. Familiehytterne er indrettet med hems, der er indrettet til soveplads for børn.

Loungen og spisepladserne har udsigt over et vandhul, hvor de vilde dyr kommer for at drikke – og naturen er helt tæt på døgnet rundt. Du behøver ikke engang at forlade lejren for at få safari-oplevelser: De kommer til dig!

Se mere om lodgen her

Rejser der ligner

Kør selv

2 rejser
Ekstra oplevelser på rejsen
Aktiviteter
Kort

Billeder
Ring til os på 86392260 eller send en besked

Ny Lufthavnsvej 21, 8560 Kolind

Få vores nyhedsbrev med tilbud, tips
og tricks og masser af inspiration
lige ind i din mailbox!

Du kan let afmelde nyhedsbrevet igen
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

 • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

[wd_hustle id="Kontaktos" type="popup"]Click[/wd_hustle]