fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

South Luangwa & Lake Malawi

0
Pris
fraKr. 21.500
Pris
fraKr. 21.500
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

76

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

South Luangwa & Lake Malawi

Bushvandring i south luangwa np

På denne rejse til South Luangwa og Lake Malawi kombinerer du det bedste af Afrika: Storslåede oplevelser i South Luangwa nationalparken i Zambia, der er verdensberømt for sit overdådige dyreliv, og tropisk badeferie ved Malawi-søen. 

Du oplever to nationer og to helt forskellige vinkler på østafrikansk natur og kultur. 

Prisreduktion pr. person ved booking af 4 eller flere billetter. Billetpris for børn under 12 er – 50%. Tillæg for enkeltværelse er 20%

Rejsen kan udvides til 12 dage og 11 nætter.

 

  • Varighed:8 dage - 7 nætter
  • Rejsen starter og slutter: Lilongwe International Airport
  • TilgængeligMarts - November
  • Egnet forPar, familier, grupper
safari Zambia
Mere om rejsen

Lilongwe

Det første døgn tilbringes i Kumbali Country Lodge i Lilongwe. Lodgen ligger på en stille vej, hvor storbyens rumlen slet ikke når ind. Lodgen har egen skov og et mejeri med forarbejdede mælkeprodukter – og selvfølgelig et indbydende poolområde. Et døgn i disse smukke omgivelser er en god start på rejsen rejsen på!

South Luangwa nationalpark, Zambia

Nationalparken, der er meget berømt og en af verdens bedste, byder på en sand overflod af dyr. Nogle af arterne er endemiske og findes kun i denne park. Parkens artsrige fugleliv tiltrækker ornitologer fra hele verden. Safari – bushvandringer – fotosafari

Cape Maclear, Malawi-søen

Cape Maclear på Malawi-søens sydlige bred, er en travl havn for færdsel på søen. Maclear, der lokalt kendes som landsbyen Chembe, er et paradig, der tiltrækker feriegæster af alle slags: familier, bryllupsrejsende, backpackere og grupper.

Der er masse af overnatningsmuligheder på Cape Maclear fra camping til lodges på små, private øer.

Indkvartering
Lake Malawi
Rejseplan

Dag 1 - 2Lilongwe

Velkommen til Malawi, Afrikas varme hjerte! Du bliver budt velkommen i Lilongwe International Airport og kørt til Kumbali Country Lodge i Lilongwe.
Kumbali Country Lodge er en privat hytte beliggende på en 650 hektar skovreservat og mejeribrug, kun 10 minutter fra hovedstaden Lilongwe ved en stille trafikfri vej. Indkvarteringen er stilfuld, afslappet og behagelig; Det er meget mere end blot et andet Lilongwe-hotel. Bed & Breakfast

Dag 2-5South Luangwa, Zambia

Efter en enkelt overnatning i Lilongwe er næste destination en camp i South Luangwa nationalparken. Her bor man på første række i et af Afrikas største naturreservater. Oplev flere dyrearter, der kun findes i denne park, der også er et paradis for fugleinteresserede med mere end 450 arter. Dag- og aftensafari, bushwalking, fotosafari.

Dag 5-8Cape Maclear, Lake Malawi

Efter at have udforsket det zambiske dyreliv et par dage er det tid at vende tilbage til Malawi. Turen går via Tribal Textiles og en hurtig shoppingtur, inden vi fortsætter mod Cape Maclear.
Nu er det blevet tid til at nyde Malawi-søens smukke strande og klare vand ved Cape Maclear. Du bliver indlogeret i Annie’s Country Lodge lige ned til søen. Her er alle muligheder for solbadning, svømmeture, snorkling og alt i vandsportsaktiviteter.

Dag 8Afrejse

Alle gode ting har en ende, og i dag efter morgenmaden kører vi mod Lilongwe International Airport, hvorfra du kan rejse videre til andre store oplevelser i Afrika eller hjem mod Danmark. Tak for denne gang!

Inkluderet

  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Alle safariaktiviteter og parkgebyrer
  • Alle guidede ture i bil eller båd
  • Ikke-motoriserede vandsportaktiviteter

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer til Malawi og Zambia
  • Drinks og udgifter af personlig karakter
  • Motorisede vandsportsaktiviteter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 – 2: Kumbali Country Lodge

Kumbali Country Lodge er det perfekte stop i Lilongwe på vej ud på afrikanske eventyr i Malawi og Zambia.  Lodgen har store, komfortable værelser og fremragende, sund og hjemmelavet mad. Køkkenet er populært blandt både lokale og turister, og det er et must at smage stedets hjemmelavede feta og yoghurt.

For fugleinteresserede lokker den tilhørende 650 ha store skov med et interessant og varieret fugleliv. Lodgen har også en samling af antikke biler, som man ikke må gå glip af.

Se mere om lodgen her

Dag 2-5: Safaricamp i South Luangwa nationalpark

Der er flere “camp-sites” og lodges i nationalparken. Fælles for dem alle er, at du bliver indkvarteret i et 2-personers telt (evt. familietelt) eller hytter med bad og toilet. Campen er lidt primitiv og fungerer som udgangspunkt for safarier i nationalparken. Campen har eget personale og egen kok. Hvis der ikke er aftensafari, er der hygge og sun-downers omkring bålet. Nogle camps er mere eksklusive med fx pool mm.

 

Dag 5-8: Cape Maclear

 

 

Rejser der ligner

Safari

18 rejser

Bushcamp

9 rejser
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk