fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Botswanas højdepunkter

0
Pris
fraKr. 18.850
Pris
fraKr. 18.850
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

77

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Botswanas højdepunkter

Krokodille Chobe - Botswanas højdepunkter

Botswanas højdepunkter er en ekspedition i Botswanas fineste nationalparker og den ægte afrikanske vildmark. I Moreni vildtreservatet ser vi giraffer, elefanter, zebraer, løver og gnuer, og vi sejler i moroko-kanoer i Okavango-deltaet. I Chobe nationalparken ser vi dyrene fra en vinkel – og helt tæt på – når vi tager på bådtur på Chobe-floden.

Undervejs stifter vi bekendtskab med 4 skønne lodges, der hver især repræsenterer det autentiske Afrika.

  • Varighed:9 dage - 8 nætter
  • Rejsen starter: Maun Airport
  • TilgængeligHele året
  • Rejsen slutterVictoria Falls International Airport
Mokoro - Botswanas højdepunkter
Mere om rejsen

Maun

Botswanas højdepunkter begynder i Maun.
Maun ligger ved bredden af den smukke Thamalakane-flod i det nordlige Botswana og er den tredjestørste by i landet. Maun er udgangspunktet for de fleste ekspeditioner i Okavango-deltaet og betragtes som Botswanas turisthovedstad. Maun er også startpunktet for mange safarier.

Prøv en flodcruise på Thamalakane-floden eller besøg Nhabe-museet med historie, kunst og kultur fra Ngamiland-regionen

Moremi vildtreservatet

Moremi vildtreservatet ligger i den østlige del af Okavango-deltaet, og er kendt som et af de smukkeste reservater i Afrika. Reservatet dækker næsten 5000 km2 uberørt vildmark med savanne, snoede vandløb og tætte skove. Det varierede terræn understøtter et meget bredt spektrum af dyr lige fra store bestande af bøfler, gnuer og zebraer til de sjældne sitatunga- og letjeantiloper samt løver, geparder og hyæner. Fuglelivet er produktivt og reservatet rummer i omegnen af 550 arter.

Chobe-floden

Chobe-floden danner Chobe nationalparks nordlige grænse. Floden er kendt for at være et sted, hvor sandsynligheden for at se vildt er stor. På flodsafarier får man dyrene at se tæt på og fra en helt anden vinkel. Denne del af nationalparken er bedst kendt for sin store bestande af elefanter og flodheste, men vandet tiltrækker også store flokke af bøfler samt de løver, der jager dem.

Victoria Falls

Victoria Falls er både en meget populær turistby ved Zambezi-floden og navnet på et af verdens syv vidundere – verdens største vandfald!

Vandfaldet kan ses fra både Zambia og Zimbabwe, og det to km lange ”gardin” af faldende vand, danner faktisk grænsen mellem de to lande.

I regntiden falder der mere end 500 mio. kubikmetervand over kanten og ned i kløften – i minuttet!

Rejseplan

Dag 1 Maun

Du bliver budt velkommen ved ankomsten til Maun lufthavn og kørt til hotellet, hvor du møder rejsens guide. Navnet Maun stammer fra san-ordet ”maung”, der betyder ”stedet med korte siv”. Den første eftermiddag er til fri disposition, og du kan enten slappe af ved poolen, kigge på byen eller booke en helikoptertur over Okavango-deltaet.
Forplejning for egen regning.

Dag 2Moremi vildtreservat

Efter morgenmaden bliver vi hentet af vores lokale Botswana-guider, der tager os med på mokoro-sejlads gennem den tætte vegetation i Okavango-deltaet, hvor der er masser af fugle og dyr at kigge på. I modsætning til alle andre deltaer, der flyder ud mod kysten, flyder Okavango ind i Kalahari-ørkenen.
Efter denne udflugt kører vi mod vores lejr i Greater Moremi. Her vil vi nyde aftensmaden og derefter tage på nat-safari og forhåbentlig se nogle af de nat-aktive dyr, som er svære at møde i dagtimerne.
Helpension

Dag 3 Moremi vildtreservat

Dagen i dag er safari. Vi kører i åbne 4×4 køretøjer og udforsker den vestlige del af Moremi reservatet i morgentimerne og hen på eftermiddagen.
Hvilke dyr, man kan se i reservatets forskellige områder, afhænger af sæsonen. Det bedste tidspunkt er i slutningen af den tørre sæson fra august til november, hvor dyrene vandrer efter vandhuller. Om sommeren er der et meget rigt fulgeliv og her kan gøres usædvanlige observationer af fugle og rovfugle.
Helpension

Dag 4Moremi vildtreservat

Vi tager tilbage til det berømte Moremi-reservat, der er kendt som et af de smukkeste og mest varierede reservater i Afrika med en utrolig stor koncentration af vilde dyr. Vi tilbringer hele dagen her i den uspolerede natur med en mangfoldighed af plante- og dyrliv, og som er et must for enhver Botswana-safari.
Reservatets område dækker ca. 20% af deltaet med et utal af habitattyper: Akacieskove, sæsonbestemte og permanente vandhuller, rørskove, laguner, mopaneskove og tør savanne med buske og græs.

Dag 5Chobe-floden

I dag skal vi tidligt op for foran os ligger en hel dags kørsel. Vi forlader lejren og Greater Moremi og passerer gennem nationalparkerne Moremi, Savuti og Chobe til Kasane, der er indgangen til Chobe nationalpark. Hold øje med dyrelivet i dette område!
Lodgen ligger ved Chobe-flodens bred i nærheden af Kazungula, hvor Chobe-floden løber sammen med den mægtige Zambezi-flod
Helpension

Dag 6Chobe-floden

Efter morgenmaden er der spændende safari-tur i Chobe nationalpark, som ud over mange forskellige dyrearter kan prale af den største koncentration af elefanter i Afrika.
Om eftermiddagen tager vi på flod-safari på Chobe-floden i håbet om at se elefanter, flodheste, krokodiller og en lang række forskellige fugle. Fra vandsiden kommer man helt tæt på dyrene, og der er mulighed for at tage de mest fantastiske nærbilleder. På floden bliver vi også vidne til en spektakulær, afrikansk solnedgang.

Dag 7-8Victoria Falls

Vores rejse bringer os i dag til Zimbabwe og Victoria Falls. Du går en guidet rundvisning i det mægtige Victoria-vandfald, der hos den lokale Kololo-stamme hedder Mosi oa Tunya – ”Røgen, der tordner”
Om eftermiddagen tager vi ud på et afslappende flodcruise på Zambezi-floden og nyder endnu en afrikansk solnedgang.
Resten af dagen og i morgen er til fri disposition, hvor du kan tage del i nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes i Victoria Falls.
Dag 7: Morgenmad og frokost
Dag 8: Morgenmad og middag

Dag 9 Afrejse

Det var slut på Botswanas højdepunkter, og i dag kører vi mod Victoria Falls International Airport, hvorfra du kan rejse videre til andre store oplevelser i Afrika eller hjem mod Danmark. Tak for denne gang!

Inkluderet

  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Safariaktiviteter og parkgebyrer
  • Erfarne, lokale guider
  • Lufthavnstransfers på ankomst- og afrejsedag

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Drinks og udgifter af personlig karakter
  • Valgfrie aktiviteter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1: Thamalakane River Lodge

Botswanas højdepunkter starter med en overnatning i Maun, der er indgangen til Okavango-deltaet. Lodgens stråtækte hytter er komfortable og rummelige. Hytterne er udstyret med eget badeværelse, te- og kaffefaciliteter, loftsventilatorer og myggenet. Der er desuden en privat gårdhave til hver hytte med udsigt over floden.

Se mere om lodgen her

Dag 2, 3 og 4: Bedouin Bush Camp

Indkvarteringen er i 10 store telt-hytter med udsigt over lagunen. Hver hytte har plads til 2 personer og er udstyret med dejlige teaktræssenge, eget badeværelse med toilet og brus, håndklæder og myggenet, og der er mulighed for ekstra opredning til børn.

Se mere om campen her

Dag 5 og 6: Chobe Safari Lodge

Chobe Safari Lodge ligger ved bredden af den storslåede Chobe-flod og den lige så storslåede Chobe nationalpark. Det er en rolig og afslappende – og ikke mindst luksuriøs – indkvartering i et område med en umådelig rigdom af oprindelig flora og fauna.

Lodgens placering i grænsefladen mellem fire afrikanske lande – Botswana, Namibia, Zimbabwe og Zambia – gør den til det perfekte udgangspunkt for udflugter til Chobe, Victoria Falls og Caprivi-striben

Se mere om campen her

Dag 7 og 8: A’Zambezi River Lodge

De 2 sidste overnatninger  på Botswanas højdepunkter-rejsen er på A’Zambezi River Lodge i Zimbabwe. Lodgen er berømt for sit afrikanske design og krumme bygningsstil med det karakteristiske stråtag. Fuldt udstyrede værelser, aircondition og udendørs swimmingpool

Se mere om campen her

Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk