fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Safari i Botswana og Zimbabwe

0
Pris
fraKr. 25.100
Pris
fraKr. 25.100
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
*Jeg accepterer Servicebetingerlser og Privatlivspolitik
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

175

3 trin til den perfekte rejse!

1. Ring til os på 86392260 og aftal et møde
2. På mødet præciserer du dine rejseønsker, og vi byder ind med forslag til rejseplanen.
3. Vi sammensætter din rejse med fly, hotel, aktiviteter og oplevelser og alt andet, du får brug for. Du modtager et uforpligtende rejsetilbud!

86392260

post@seafricantravel.dk

Derfor skal du rejse med os!

 • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
 • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
 • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
 • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

86392260

post@seafricantravel.dk

Safari i Botswana & Zimbabwe

Safari i Botswana og Zimbabwe

Safari i Botswana og Zimbabwe er fra start til slut oplevelsen af Afrikas overflod af vilde dyr og fantastisk natur. Vi kører på safari i Hwange nationalparken og Chobe nationalparken, tager på traditionel mokoro-udflugt i Okavango-deltaet og sejler på Chobe-floden. Undervejs overnatter vi i 7 forskellige lodges og camps, der hver især er en smagsprøve på afrikansk kultur og livsstil. Det er Afrika, når det er allerbedst!

 • Varighed:15 dage - 14 nætter
 • Rejsen starter og slutter: Victoria Falls Airport
 • TilgængeligHele året
Safari i Botswana og Zimbabwe
Mere om rejsen

Hwange nationalpark

Parken, ligger ved hovedvejen mellem Bulawayo og Victoria Falls, kan prale med et meget rigt og varieret dyreliv og over 100 fuglearter. Huange er hjemsted for 105 pattedyrsarter, heraf 19 store planteædere og otte store rovdyr. ”The Big 5” (elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard) findes alle her.

Moremi nationalpark

Moremi beskrives som et af de smukkeste naturreservater i Afrika og har en stor mangfoldighed af plante- og dyreliv. Moremi er et reservat, man ikke må gå glip af på en safari i Botswana.

Okavango-delta  

Deltaet dækker mellem 6.000 og 15.000 kvadratkilometer af Kalahari-ørkenen i det nordlige Botswana og er opstået af vand fra Okavango-floden, der strømmer fra Angolas højland gennem Namibia og ind i Kalihari-ørkenen. Det særlige ved Okavango- deltaet er, at det aldrig når kysten, men spreder sine mange vandveje i en mægtig fane over landjorden.  

Chobe nationalpark

Chobe nationalpark er kendt for den smukke Savuti-region, og er klart et af rejsens højdepunkter. Her finder man en af verdens største bestande af elefanter, og med lidt held kan man også se store flokke af zebraer på deres årlige vandring.

Victoria Falls

Victoria Falls er verdens største vandfald og et af verdens 7 vidundere. Vandfaldet grænser op til Zambia og Zimbabwe og kan ses fra store afstande i begge lande.

Khwai-floden
Rejseplan

Dag 1 - 2Victoria Falls

Ved ankomsten til Victoria Falls Airport bliver du taget i mod og budt velkommen, hvorefter turen går mod A’Zambezi River Lodge, hvor du skal bo de første to nætter.
Resten af dagen er til fri disposition og til at udforske området og alle aktiviteterne ved Victoria Falls. Kl. 18 holder turens guide et lille informationsmøde på lodgen.
Dag 2 starter med en guidet rundvisning i det mægtige Victoria-vandfald. Om eftermiddagen er der et lille krydstogt, hvor du nyder Zambezi-floden i solnedgangen
Victoria Falls byder på et væld af aktiviteter, for eksempel: 15 el 22 minutters helikopterflyvning, Gorge Swing og Bungee-jump, Svævebane, Ridning, Bådture, Kanosejlads, White River Rafting og meget mere. Aktiviteterne er tilkøb
Bed & Breakfast

Dag 3Kwando-floden

Efter morgenmaden tager du over Kazungula-grænsen ind i Namibia og kører gennem Caprivi-striben til din lejr på bredden af Kwando-floden. Området er frodigt og vandrigt sammenlignet med resten af Namibia. Her er mange landsbyer og et rigt dyreliv. Du ankommer til Camp Kwando sent på eftermiddagen og kan nyde solnedgangen over floden – og måske være heldige både at se krokodiller og flodheste.
Helpension

Dag 4-5Okavango-deltaet

Du krydser grænsen til Botswana og kører mod Okavango-deltaet. I modsætning til andre deltaer flyder dette ind i Kalahari-ørkenen uden at nå kysten, hvilket gør Okavango helt unikt.
Den næste dag bruges til at udforske netværket af vandløb gennem tyk vegetation i mokoroer (traditionelle, udhulede kanoer). Her er store chancer for at se en række dyr og fugle. På vejen er der stop ved en afsondret ø, hvor du på en 1½ time lang, guidet tur forhåbentlig ser elefanter, vandbukke og bøfler og et frodigt fugleliv.
Helpension

Dag 6Moremi vildtreservat

Efter morgenmaden tager du sydpå via Maun til din næste lejr, Bedouin Bush Camp, der ligger i et privat område i Greater Moremi. Moremi er kendt for sin store koncentration af pattedyr, og man ser normalt rigtig mange forskellige dyr under en safari. Hvad man ser, afhænger meget af sæson, og afhængigt af årstiden ser man forskellige arter i forskellige områder. Den bedste safari-tid er i slutningen af den tørre sæson fra august til november eller om foråret.
Helpension

Dag 7Moremi vildtreservat

I dag er safari-dag. I åben 4×4 jeep udforsker vi Greater Moremi-regionen på morgen- og eftermiddagssafari og ser forhåbentlig en del af det vildt, som området er berømt for. Efter middagen er der natsafari, hvor håbet er at få øje på nogle af de nataktive dyr, som man sjældent ser.
Helpension

Dag 8Moremi vildtreservat

I dag kommer du ind i det berømte Moremi vildtreservat, der er kendt som et af de smukkeste og mest varierede reservater i Afrika med en helt usædvanlig høj koncentration af vilde dyr.
Hele dagen tilbringes i den uspolerede natur i Moremi.
Helpension

Dag 9Nata

I dag forlader du bushen og rejser mod øst til Makgadikgadi-panderne, der engang var en stor sø. I dag er den salt og tom. Området indeholder en væld af saltpander og store græssletter med spredte palmeøer.
Makgadikgadi omfatter det største område med saltpander i verden, og dækker ca. 37.000 km2.
Sent på eftermiddagen ankommer du til Nata Lodge, der er dagens indkvarteringssted
Morgenmad og frokost

Dag 10-11Chobe nationalpark

Vi tager til Nata Fuglereservatet om morgenen. Her kan du nyde den storslåede udsigt over Sowa-panden, som er den del af de større Makgadikgadi-pander (Besøg på panderne er afhængigt af vejforhold og vandstand, og der kan være tidsbegrænsninger) Efter morgenmaden går turen videre mod Kasane, der er indgangsporten til Chobe nationalparken. Chobe er Botswanas næststørste nationalpark og dækker næsten 11.000 km2. Her findes den største koncentration af elefanter på det afrikanske kontinent.
Eftermiddagen er til egen disposition og kan bruges til at deltage i valgfrie aktiviteter eller til afslapning ved poolen.
Dag 11 starter tidligt med safari i nationalparken og forhåbentlig med masser af vilde dyr. Du vender tilbage til lodgen til sen morgenmad og afslapning indtil kl. 15, hvor der er bådcruise på Chobe-floden. Her vil du se elefanter, flodheste, krokodiller og en lang række forskellige fugle. Det er en enestående mulighed for at komme helt tæt på – og for at skyde fantastiske fotos!
Dag 10: Helpension
Dag 11: Morgenmad og middag.

Dag 12-14Hwange nationalpark

I dag kører du over grænsen til Zimbabwe og din lodge, der ligger i et privat område tæt på Hwange nationalpark. Her skal du tilbringe de næste 3 nætter lige midt i naturen.
Hvis tiden tillader det, er der en valgfri safaritur om eftermiddagen, og i de næste to dage er der masser af tid til at udforske denne enorme vildmark.
Hwange er en af Afrikas fineste nationalparker og hjemsted for store flokke af elefanter, bøfler og zebraer. Parken har desuden en meget høj koncentration af giraffer og er hjemsted for mange rovdyr og flere truede arter. Her er selvfølgelig også et meget rigt og varieret fugleliv.
Vi besøger Painted Dog Conservation Center og hører om deres arbejde for at beskytte de truede hyænehunde.
Helpension

Dag 15Afrejse

Alle gode ting har en ende – også safari i Botswana og Zimbabwe. I dag efter morgenmaden er der afgang mod Victoria Falls Airport, hvorfra du kan rejse videre til andre store oplevelser i Afrika eller hjem mod Danmark. Tak for denne gang!

Inkluderet

 • Indkvartering som nævnt i rejseplanen eller lignende standard
 • Al transport mellem destinationerne
 • Safari og aktiviteter som nævnt i rejseplanen
 • Måltider iflg rejseplan
 • Indgangsgebyrer til nationalparker
 • Erfaren lokal guide
 • Transfer til og fra Victoria Falls Airport

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser og visumgebyrer
 • Valgfrie aktiviteter
 • Alle drikkevarer, drikkepenge og udgifter af personlig karakter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 – 2: A’Zambezi River Lodge

De 2 første overnatninger er på A’Zambezi River Lodge i Zimbabwe. Lodgen er berømt for sit afrikanske design og krumme bygningsstil med det karakteristiske stråtag. Fuldt udstyrede værelser, aircondition og udendørs swimmingpool

Se mere om lodgen her

Dag 3: Camp Kwando

Camp Kwando har en unik beliggenhed ved bredden af Kwando-floden i Namibia og er et perfekt udgangspunkt for besøg i Mudumu nationalparken og Victoria Falls

Efter en dag med safari og højt aktivitetsniveau lokker lodgens pool og restaurant med udsigt over floden. Fra restauranten kan man se flodheste og krokodiller mens man prøver de lækre måltider og lodgens specielle, hjemmelavede is.

Se mere om campen her

Dag 4-5: Guma Lagoon Camp

Indkvarteringen er i 10 store telt-hytter med udsigt over lagunen. Hver hytte har plads til 2 personer og er udstyret med dejlige teaktræssenge, eget badeværelse med toilet og brus, håndklæder og myggenet, og der er mulighed for ekstra opredning til børn.

Se mere om campen her

Dag 6-8: Bedouin Bush Camp

Ingen safari i Botswana uden Bedouin Bush Camp!

Indkvarteringen er i 10 store telt-hytter med udsigt over lagunen. Hver hytte har plads til 2 personer og er udstyret med dejlige teaktræssenge, eget badeværelse med toilet og brus, håndklæder og myggenet, og der er mulighed for ekstra opredning til børn.

Se mere om campen her

Dag 9:  Nata Lodge

Nata Lodge er et paradis for fuglekikkere. Lodgen ligger i en oase mellem Mokolwane-palmer ved udkanten af Makgadikgadi-panderne

Lodgen består af 20 stråtækte luksushytter og to stråtækte familiehytter. Alle hytter er indrettet i rustik, afrikansk stil og er udstyret med eget badeværelse, loftsventilatorer og pengeskab.

Se mere om campen her

Dag 10-11:  Chobe Safari Lodge

Chobe Safari Lodge ligger ved bredden af den storslåede Chobe-flod og den lige så storslåede Chobe nationalpark. Det er en rolig og afslappende – og ikke mindst luksuriøs – indkvartering i et område med en umådelig rigdom af oprindelig flora og fauna.

Lodgens placering i grænsefladen mellem fire afrikanske lande – Botswana, Namibia, Zimbabwe og Zambia – gør den til det perfekte udgangspunkt for udflugter til Chobe, Victoria Falls og Caprivi-striben

Se mere om campen her

Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Kort

Billeder
Ring til os på 86392260 eller send en besked

Ny Lufthavnsvej 21, 8560 Kolind

Få vores nyhedsbrev med tilbud, tips
og tricks og masser af inspiration
lige ind i din mailbox!

Du kan let afmelde nyhedsbrevet igen
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

 • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

[wd_hustle id="Kontaktos" type="popup"]Click[/wd_hustle]