fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Bush-camp i Botswana

0
Pris
fraKr. 13.600
Pris
fraKr. 13.600
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

67

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Bush-camp i Botswana

Bush-camp i Botswana

Fantastiske natur- og safarioplevelse og overnatning i en ægte, afrikansk bush-camp, hvor bushens dufte og lyde er med dig hele døgnet. 

Oplev Moremi-reservatet, der er en af Botswanas fineste og smukkeste safari-destinationer. Bo i en ægte bush-camp i et privat område lige op til reservatet – ca. 2 timers kørsel fra Maun.

  • Varighed:4 dage - 3 nætter
  • Rejsen starter og slutter: Maun Airport, Botswana
  • TilgængeligMarts - November
  • Egnet forAlle
Mere om rejsen

Mokoro-sejlads

Mokoro-kanoer er udhulede stammer af store ibenholt- eller kigelia-træer. Mokoroen er unik for dette område i Botswana, og man kan nemt se, at det tager lang tid, mange kræfter og stor dygtighed at fremstille sådan et fartøj!

Mange fra lokalbefolkningen i området er eksperter i mokoro-fremstilling, der også er deres væsentligste indkomstkilde.

Moremi vildtreservatet

Moremi vildtreservatet ligger i den østlige del af Okavango-deltaet, og er kendt som et af de smukkeste reservater i Afrika. Reservatet dækker næsten 5000 km2 uberørt vildmark med savanne, snoede vandløb og tætte skove. Det varierede terræn understøtter et meget bredt spektrum af dyr lige fra store bestande af bøfler, gnuer og zebraer til de sjældne sitatunga- og letjeantiloper samt løver, geparder og hyæner. Fuglelivet er produktivt og reservatet rummer i omegnen af 550 arter.

Indkvartering
Rejseplan

Dag 1Khwai-floden

Din lokale Botswana-guide tager imod dig i Maun lufthavnen og sammen kører I den korte tur til mokoro-stationen. Herfra skal vi flyde i mokoroer gennem den tætte vegetation i Okavango-deltaget og opdage alt det fugle- og dyreliv, der findes her.
Okavango-deltaet er unikt, fordi det aldrig når kysten, som deltaer normalt gør, men derimod breder sig ud i Kalahari-ørkenen
Efter denne spektakulære udflugt, går turen mod din bush-camp, der ligger i et privat område ved Khwai-flodlejet. Når du er blevet indkvarteret og har nydt aftensmåltidet, er der aftensafari på programmet. Det en fantastisk mulighed for at se nogle af de nataktive dyr, der er så svære at få øje på i dagtimerne.

Dag 2 Khwai-floden

Dagen i dag er safari! Vi kører ud og udforsker området omkring Khwai-floden på morgen- og eftermiddagssafari i en åben 4×4 jeep. Området er kendt for sin store koncentration af pattedyr, og områdets enestående beliggenhed gør, at her ofte kommer elefanter, bøfler, løver, leoparder, geparder og hyæner forbi.
Fuglelivet er også rigt og varieret med mange arter – også rovfugle.

Dag 3Moremi vildtreservat

“Bush-camp i Botswana” dag 3 foregår i den berømte Moremi vildtreservat. Reservatet er et af de smukkeste og mest varierede reservater i Afrika med en stor koncentration af vildt.
Du kommer til at tilbringe hele dagen i den uspolerede natur i Moremi vildtreservat, hvor du kan nyde den store mangfoldighed af plante- og dyreliv. Moremi er et ”must” på enhver safari i Botswana.
20% af Okavango-deltaet ligger indenfor Moremis grænser og danner grundlag for mange forskellige levesteder: Akacieskove, permanente vådområder, rørskove, laguner, sæsonbestemte vådområder, mopaneskove og tør savanne med græs og buske.

Dag 4Afrejse

Alting har en ende – desværre også Bushcamp i Botswana. Efter morgenmaden og afstemt efter dit afgangstidspunkt bliver du kørt til Maun lufthavn, hvorfra din rejse kan fortsætte. Tak for denne gang!

Inkluderet

  • 3 nætters overnatning i bush-camp
  • Al transport i et fuldt udstyret safari-køretøj med 4 × 4
  • Safari, måltider og aktiviteter som nævnt i rejseplanen. Engelsktalende, lokal guide.
  • Indgangsgebyrer til nationalparker.

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Drinks og udgifter af personlig karakter
  • Rejseforsikring
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 – 3:  Bedouin Bush Camp

Bedouin Bush Camp ligger i hjertet af Botswana med udsigt over den storslåede Khwai-flod. Området omkring Khwai-floden er det af de smukkeste i Afrika. Lyt til bushens fantastiske lyde om natten og se elefanter vandre rundt i campen om dagen. Campen er en perle i bushen og et sted, man vender tilbage til!

Campen består af 8 safaritelte, alle med eget badeværelse. Teltene er placeret under store akacie-træer og har udsigt over floden. Teltene er udstyret med to enkeltsenge, bløde puder og dyner og masser af hylde- og skabsplads til bagagen.

Campen har fælles spiseområde, bar og selvfølgelig lejrbål.

Se mere om lodgen her

Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk