fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

7 dages kombiferie: Safari og Strand

0
Pris
fraKr. 8.300
Pris
fraKr. 8.300
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

92

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

7 dages kombiferie: Safari og Strand

safari Kombiferie Safari og strand

En kombiferie med det bedste af to verdener: Safari i Tanzanias største – og mindst besøgte – nationalpark og badeferie på Zanzibar. 

De første dage tilbringes i en ægte safari-camp i det sydlige af Tanzinia ved Ruaha nationalparken og Ruaha-floden. Campen ligger i et stort, privat område, hvor der er mulighed for bush-vandringer og for at se en masse vilde dyr. Safari-dagene er i Ruaha nationalparken, der ligger blot 8 km fra campen.

Et par korte flyveture bringer dig fra de tørre savanner til kridhvide strande og turkisfarvet hav, når du lander på Matemwa-stranden på Zanzibar. 

Indkvarteringen i Tanzania og på Zanzibar er begge hos Hodi Hodi, der er en meget miljøbevidst virksomhed med et stort socialt engagement. Fx ansættes personalet fra omkringliggende landsbyer, og der bruges kun lokale leverandører. 

 

  • Varighed:7 dage
  • Rejsen starter og slutter: Dar es Salam
  • TilgængeligMaj-december
  • Egnet forAlle
zanzibar kombiferie
Mere om rejsen

Ruaha nationalpark

Ruaha nationalparken i det sydlige Tanzania er den største og samtidig mindst besøgte nationalpark i landet. Det er en klassisk tør park, der bedst opleves fra juni til december. I slutningen af denne periode vil vildtet samles omkring de sidste vandhuller, som tørken ikke har fået bugt med. Fra i regntiden fra januar til maj forvandles parken til et frodigt paradis, som især besøges af botanikere og ornitologer.

Zanzibar

Zanzibar er en øgruppe beliggende udfor Tanzanias kyst. De to største øer hedder Pemba og Unguja. Øgruppen har sin egen hovedstad, Zanzibar Town, som ligger på Unguja.

Der bor ca. 1,3 mio. mennesker på Zanzibar, og befolkningen er sammensat af indvandrere fra Afrika, Arabien, Asien og Europa. Ca. 99% bekender sig til islam.

Turisme er en meget stor indtægtskilde, men de fleste er dog beskæftiget ved landbruget i de mange krydderiplantager, som Zanzibar også er kendt for. I plantagerne produceres kanel, muskatnød, nelliker, peber og vanilje.

Indkvartering
ruaha Kombiferie Safari og strand
Rejseplan

Dag 1 Dar Es Salam

Du skal helst finde en international rute, der lander i Dar Es Salam inden middag. Ellers er du nødt til at komme dagen før og overnatte på et hotel i byen.
I Dar Es Salam bliver du mødt af din guide og starter din kombirejse med en indenrigsflyvning til Iringa. Flyrejsen tager ca. 2 timer. Fra Iringa går turen dybere ind i ørkenen og på en 2 timer lang køretur kommer du gennem lokale landsbyer, frodigt bush-landskab og Rift Valley. Dagens destination er HODI HODI campen, hvor der venter sundowner, aftenvandring i bushen og middag under stjernerne.

Dag 2 og 3Ruaha nationalpark

Efter en god nats søvn i selskab med naturens lyde og en god morgenmad er det tid til at udforske Ruaha nationalparken Det bruger du de næste to dage på. En kort køretur på kun 8 km fører dig til indgangsporten.
Afhængigt af vejforhold og årstider kører vi enten langs Great Ruaha-floden for at se flodheste, der køler sig af i vandet og elefanter, der kommer for at drikke eller til det store, åbne område, der kaldes Lille Serengeti. Her er der masser af antiloper og zebraer. Du skal også udkig efter leoparder i klippeformationerne ved Kimilatonga-bjerget.
Midt på dagen kommer picnic-kurvene frem og der er frokost ved floden eller på en bakketop med udsigt over parken. Om eftermiddagen fortsætter turen, og måske er du heldig både at se kudu, store bøffel-flokke eller nogle er de store katte, der gaber og strækker sig inden aftenens jagt.
Valgfrie aktiviteter (tilkøb):
Bush-vandring i campens 100 ha store område med erfaren guide, der viser fugle, insekter, planter og dyrespor – og måske mere end det!
Ud af campen – en aften og nat alene under stjernerne i et lille lærredstelt på din helt private safari, inkl. din personlige kok og mad tilberedt på bål.
Ballonflyvning. Den spændende ballontur med de mest fantastiske udsigter starter tidligt og fører dig ud langs Mwagusi-floden. Nede på jorden igen er der morgenmad i bushen.
Aftensafari – oplev dyrelivet om aftenen i campens 100 ha. store område. Sundowner-cocktails i bushen og middag tilbage i campen.
Kulturelle oplevelser – besøg vores lokale landsby, en biavler og drop ind på et Maasai-marked.

Dag 4 Zanzibar

I dag går turen tilbage til Iringa lufthavnen, hvorfra du flyver til Dar es Salam. Herfra tager du den 25 minutter lange flyvetur til Zanzibar lufthavn, hvor du bliver hentet og indlogeret i HODI HODI Strandhytter. Ca. 1 time efter er du at finde på stranden!

Dag 5-7Zanzibar

Forestil dig at vågne op til en blændede orangerød solopgang over Det indiske Ocean eller at dase i sengen i en skøn brise.
Her er tropiske frugt i lækre anretninger, lange gåture langs stranden, badeture i det varme vand og afslapning på stranden.
Book en båd og tag på snorkletur i Mnemba atollen, hvor du kan være heldig at se delfiner. Tag en tur til Stone Town, der en del af UNESCO’s verdensarv og fuld af historie. Lad din smagssans eksplodere med fantastiske måltider med friske skaldyr, der indtages under stjernehimlen. Gå i seng og sov med rytmen fra Det indiske Ocean i ørerne.

Inkluderet

  • Indkvartering og Bed & Breakfast
  • Skatter & afgifter

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Indenrigsflyvninger
  • Transfers mellem camp og lufthavn
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 – 3: HODI HODI bush-camp

Bush campen er netop blevet opført og består af 8 overdækkede safaritelte indrettet med strøm, vand, toilet og bad – til enkeltpersoner, par eller grupper. Alle teltene har en storslået udsigt ned over dalen og solnedgangen mod vest. Campen ligger i 100 ha. stort område, som du kan udforske til fods eller i bil – sammen med en guide. 

Måtiderne indtages omkring ildstedet og tilberedes af produkter fra lokale gårde. 

Der vil være 8 overdækkede telte, komfortabelt indrettet med strøm, vand og badeværelse med toiletter – til enkeltpersoner, par eller grupper. Alle har en storslået udsigt ned ad dalen mod vest og solnedgangen.

Et område på 100 hektar er dit at udforske med en guide – til fods, i bil om dagen eller natten. Det er uberørt vildmark.

Vores måltider vil blive taget omkring ildstedet i et område, der er sikkert for dyrelivet, og alle produkter købt fra lokale gårde.

Billeder følger

 

Dag 4-7: HODI HODI Beach Houses

Hodi hodi betyder ”Må jeg komme ind?” på swahili. Svaret er ”Karibu”, der betyder velkommen.

Hodi hodi Beach houses ligger ved Matemwe-stranden i et tropisk paradis med lange, hvide sandstrande og et krystalklart, turkis hav. Det er en perfekt base for en ferie på Zanzibar 

Se mere om lodgen her

Rejser der ligner

Safari

18 rejser

Badeferie

5 rejser
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk