fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Safari og badeferie i Tanzania

0
Pris
fraKr. 22.490
Pris
fraKr. 22.490
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

72

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Safari og badeferie i Tanzania

Safari og badeferie i Tanzania

Her får du det hele – og alt det bedste af Tanzania! Din Safari og Badeferie-rejse starter i et tropisk paradis på Zanzibar med skønne badestrande og azurblåt hav og masser af aktiviteter i og ved vandet. Indkvartering er på et moderne strandresort med skønne faciliteter inde og ude.

Den midterste del af rejsen er safari på fastlandet og besøg i nogle af de mest berømte safari-destinationer i Afrika. Safari-rundturen går fra Lake Manyara til Ngorongoro-krateret, Serengeti og Lake Natron med indkvartering på flere luksuriøse safari-lodges. På denne del af turen er der mulighed for at se rigtig mange af de karakteristiske “safari-dyr”, som elefanter, giraffer, zebraer, gnuer, antiloper, løver, geparder og leoparder. Ved den helt utrolige og spændende Lake Natron kan man se hundredvis af smukke, lyserøde flamingoer.

Tilbage på Zanzibar venter endnu et luksuriøst strandresort og  endnu et par dage at nyde i det tropiske og meget eksotiske strandparadis.

 

 

  • Varighed:14 dage - 13 overnatninger
  • Rejsen starter og slutter: Zanzibar Airport
  • TilgængeligHele året
  • Egnet forAlle
Mere om Safari og badeferie i Tanzania

Zanzibar

Zanzibar er en øgruppe og består af hovedøerne Unguja og Pemba samt mange små øer omkring dem. Øgruppen er en autonom del af Tanzania, og her bor ca. 1 mio. mennesker. Hovedstaden hedder Zanzibar City med den berømte bymidt, Stone City, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Størstedelen af befolkningen på Zanzibar er muslimer.

Øgruppen er en meget populær destination for badegæster og vandsportsentusiaster, og turisme er en vigtig del af lokalbefolkningens indtægtsgrundlag.

Ngorongoro

Ngorongoro-krateret i Tanzania er et af Afrikas mest berømte steder. Kraterets bund består af flere forskellige levesteder fra græsarealer, sumpe og skove til Makat-søen midt i krateret. Denne variation af miljøer og levesteder tiltrækker mange dyr, der kommer for at drikke og græsse og gøre brug af de mange skjulesteder.

Serengeti

Serengeti nationalparken er uden tvivl det mest berømte naturreservat i verden. Reservatet er uovertruffen i skønhed og rummer den største koncentration af savanne-vildt i Afrika.

Serengeti-økosystemet er et af de ældste på jorden. Klima, vegetation og fauna har næppe forandret sig væsentligt i løbet af de sidste millioner af år. Det første menneske menes at være opstået i Olduvai-kløften for to mio. år siden.

Lake Natron

Lake Natron er en alkalisk og salt sø i det nordlige Tanzania i forlængelse af Great Rift Valley. Søen er omgivet af vulkanske bjerge – hvoraf Ol Donyo Lengai stadig er aktiv. Området omkring søen beskrives ofte som et øde og næsten månelignende, smukt landskab. Mange hundrede flamingoer yngler ved søen. 

safari-rundtur serengeti
Rejseplan

Dag 1 - 4Zanzibar

Din Safai og Badeferie-rejse starter i Zanzibar, hvor du bliver modtaget i Zanzibar lufthavn og kørt til Reef & Beach Resort, som er din base de næste dage.
De næste dage er der tid og plads til at udforske og nyde denne fantastiske, tropiske paradisø, de smukke strande og dukkerter i det azurblå Indiske Ocean.
Tag med på udflugt til en landsby, hvor du møder lokalbefolkningen og får de første indtryk af det autentiske Afrika og sejl på Det Indiske Ocean i Galawa-båd.

Dag 5Safari, Lake Manyara

I dag starter den 5 dage lange safari-rundtur i det nordlige Tanzania med besøg ved Lake Manyara, Mara-floden, Serengeti og Lake Natron.
Tidligt om morgenen er der afgang fra resortet til Zanzibar lufthavn, hvorfra du flyver til Kilimanjaro lufthavn. Her bliver du afhentet og kørt til lodgen ved Lake Manyare, hvor du indkvarteres for natten.

Dag 6Safari Ngorongoro

Rejsens dag 6 starter tidligt med afgang mod Ngorongoro-krateret, hvor vi oplever en utrolig morgen med alt det dyreliv, der findes her på et af jordens mest fantastiske steder. Herefter går turen mod verdens mest berømte nationalpark, Serengeti. Det er en lang køretur, men der er masser at se på undervejs.
Dagens indkvartering er en lodge i Serengeti.

Dag 7 Safari Serengeti

Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ud for at se en solopgang, som du aldrig har oplevet før! Vi besøger Mara-floden på det sted, hvor flere hundrede tusinde gnuer og zebraer krydser vandet under ”den store vandring” på jagt efter friskt, grønt græs. Sidst på eftermiddagen vender vi tilbage til lodgen midt i Serengeti

Dag 8Safari Lake Natron

I dag fortsætter rundturen og vi forlader Serengeti med kurs mod Lake Natron. Søen er en af de mest alkaliske søer i verden og er levested for millioner af små krebsdyr, der igen er fødeemner for tusindvis af flamingoarten Lille Flamingo. Her tager vi en ”Flamingo Søvandring”.
Indkvarteringen er i en autentisk Masaii bungalow ved Lake Natron.

Dag 9-12Zanzibar

Fra Natron-søen går turen til Kilimanjaro lufthavn, hvor denne imponerende safari-tur afsluttes. En kort indenrigsflyvning fører dig tilbage til Zanzibar, hvor du kan slappe af i vores Pardise Beach Resort. Resortet er opkaldt efter bugten, som lokalbefolkningen kalder “paradis”.
I de følgende dage er der tid til at nyde resortets mange faciliteter, og tage del i udflugter, bl.a. solnedgangstur på vandet i en traditionel dhow og vandretur til strand med kystnært rev.
Resortet har daglig shuttlebus-service med de såkaldte ”dala dala”

Dag 13Zanzibar og Stone Town

Du kan ikke forlade Zanzibar uden at have besøgt hovedstaden Stone Town og byens berømte, historiske centrum. Du bliver indlogeret på et lille, hyggeligt hotel i bymidten og har dagen til rådighed til at udforske denne fantastiske, lille hovedstad.

Dag 14Afrejse

Efter morgenmaden er der afgang til Zanzibar Lufthavn, og din Safari og Badeferie-rejse er desværre slut for denne gang.

Inkluderet

  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Alle safariaktiviteter og parkgebyrer
  • Alle guidede ture i bil eller båd
  • Ikke-motoriserede vandsportaktiviteter

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Drinks og udgifter af personlig karakter
  • Motorisede vandsportsaktiviteter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 – 4: Reef & Beach Resort

På det store og moderne resort er der alt fra villaer, der er perfekte til familier, bungalows, luksussuiter og standardværelser. Resortet har to swimmingpools, restaurant og bar og selvfølgelig solterrasser med udsigt over havet. Dette skønne resort på Zanzibar er en perfekt base, når du vil nyde livet på stranden og i vandet og udforske øgruppen.

Se mere om lodgen her

Dag 5: Africa Safari Lake Manyara

Lodgen ligger midt i Tanzanias mest berømte nationalparker, og der er kort afstand til de helt store safari-eventyr.

Det er ægte safari-indkvartering med komfort og helt perfekt til et par dages afslapning før eller efter en stor safari – eller som overnatning under safari.

Se mere om lodgen her

Dag 6-7: Africa Safari Serengeti Lodge

Africa Safari Serengeti har to semi-permanente lodges i det berømte Seronera-område i hjertet af Serengeti nationalparken – Comfort Lodge og Luxury Lodge.

Lodgen har 14 komfortable safari-telte med eget badeværelse og Luxury Lodge har 11 luksuriøse safaritelte med kingsize senge og eget badeværelse. Begge lodges har restaurant med en fantastisk udsigt over Serengeti.

Se mere om lodgen her

Dag 8: Africa Safari Lake Natron

Africa Safari Lake Natron er en luksuriøs safarilodge beliggende mellem de vigtigste nationalparker i det nordlige Tanzania. Det er camping og glamping og den perfekte base til besøg i verdens største yngleområde for flamingoer og for udforskning af de forskellige saltvandssøer og alkaliske søer.

Se mere om lodgen her

Dag 9-12: Paradise Beach Resort

Her er alt, hvad man kan ønske sig af en badeferie på Zanzibar: Hvid sandstrand og et lavvandet område, der er perfekt til familieferien. Har man brug for mere vand, er der badebro, der rækker mange meter ud i det Indiske Ocean.  Derudover er der 2 swimmingpools og en børnepool i området og loungebar på badebroen ved stranden.

Se mere om lodgen her

Dag 13: Shaba Boutique Hotel 

Hotellet i Zanzibar Citys gamle bydel Stone Town emmer af både Afrika og Zanzibar og værelserne er møbleret og indrette med et umiskendeligt Zanzibar-touch. Øverst finder du en dejlig tagterrasse med udsigt over byen.

Stone Town – og Shaba hotellet – er et ideelt sted at starte eller afslutte din ferie i Zanzibar.

Se mere om hotellet her

Rejser der ligner

Safari

18 rejser

Badeferie

5 rejser
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk