fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Safari-rundtur i det nordlige Tanzania

0
Pris
fraKr. 14.995
Pris
fraKr. 14.995
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

106

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Safari-rundtur i det nordlige Tanzania

Safari-rundtur i Tanzania

Safari-rundtur i det nordlige Tanzania er en safari-rejse med det bedste af det bedste. 7 dages rundrejse til de smukkeste og mest berømte steder i den nordlige del af Tanzania op mod grænserne til Kenya og Uganda.  

Rejsen er een lang safari med mange forskellige udtryk fra det tørre og golde landskab ved Lake Natron over Serengetis savanner til Ngorongoro-krateret og  det helt fantastiske og rige dyreliv, der findes her. Vi slutter af med en dags safari i Tarangiri nationalparken. 

Efter denne safari-rundtur har du virkelig været på safari i Tanzania! 

  • Varighed:7 dage - 6 overnatninger
  • Rejsen starter og slutter: Kilimanjaro Airport
  • TilgængeligHele året
  • Rejs som gruppeRejs 4 eller 6 sammen og opnå rabat!
Safari-rundtur i Tanzania
Mere om rejsen

Lake Natron

Lake Natron er en alkalisk og salt sø i det nordlige Tanzania i forlængelse af Great Rift Valley. Søen er omgivet af vulkanske bjerge – hvoraf Ol Donyo Lengai stadig er aktiv. Området omkring søen beskrives ofte som et øde og næsten månelignende, smukt landskab. På grund af søens meget store saltindhold, findes der ikke mange dyr omkring den. Søen er ynglested for Lille Flamingo, som findes her i hundredevis.

Serengeti 

Serengeti-økosystemet er et af de ældste på jorden. Klima, vegetation og fauna har næppe forandret sig væsentligt i løbet af de sidste millioner af år. Det første menneske menes at være opstået i Olduvai-kløften for to mio. år siden.

Ngorongoro-krateret

Ngorongoro-krateret i Tanzania er et af Afrikas mest berømte steder. Krateret er resultat af en stor, sammensunket vulkan og har et areal må intet mindre end 265 kvadratkilometer. Det siges, at krateret har den højeste tæthed af vilde dyr i Afrika!

Tarangiri nationalpark

Tarangiri er en af de mindre nationalparker i Tanzania, men ikke desto mindre lidt af en perle. Dyrelivet i parken skifter med årstiden, og i den tørre tid tiltrækker Tarangiri-floden og de delvist udtørrede sumpe mange dyr. 

Rejseplan

Dag 1Arusha

Du bliver budt velkommen til Tanzania og din safari-rundtur i Kilimanjaro lufthavn og kørt til et hotel i Arusha, hvor du skal bo den første nat.

Dag 2Lake Natron

Dagen starter med tidlig morgenmad, og derefter starter safari-rejsen med retning mod Lake Natron nationalparken.
Vel fremme ved Lake Natron (vi kører i 4×4 safari-jeep) er der flamingo-vandring omkring søen, hvor du vil se en masse lyserøde flamingoer.
Dagens indkvartering er i Africa Safari Lake Natron lodgen, hvor du overnatter i en Masaii bungalow

Dag 3Serengeti

Tidligt om morgenen er der afgang fra lodgen og rundturen fortsætter til Serengeti.
Indkvarteringen her er Africa Safari Serengeti-lodgen

Dag 4 Serengeti

Hele dag 4 er safari i Serengeti, og her er nok at se på! Det er klassisk safari med elefanter, giraffer, løver, zebraer, bøfler, gnuer og mange, mange flere på de åbne savanner. Nyd synet af akacietræerne og baobabtræerne og de vide horisonter.
Undervejs besøger vi Mara-floden, som tusindvis af gnuer og zebraer krydser på deres vandring efter friskt græs.
Om aftenen venter der en god middag på lodgen.

Dag 5Ngorongoro-krateret

I dag tager rejsen os til den sydlige del af Serengeti med kurs mod Ngorongoro-krateret. Her er kraterbunden ramme om dagens safari. Kraterbunden har en meget høj tæthed af dyr, og det er helt sikkert, at du kommer til at se et stort udvalg af de klassiske ”safari-dyr”.
Dagens indkvartering er i Africa Safari Lake Manyara i Comfort Safari-telte. Her har du tid til at slappe af og fordøje de mange indtryk fra safari-rundturen.

Dag 6Lake Manyara

Se solen stå op og tag et dyk i swimmingpoolen. Dagen i dag er til din disposition, hvor du kan besøge en masaii-landsby, gå en tur i det smukke landskab ved søen, slappe af ved poolen og nyde de mange attraktioner, der tilbydes ved Lake Manyara.

Dag 7Tarangiri

Rejsens sidste safari foregår i Tarangiri nationalparken tæt ved Arusha. Sidst på eftermiddagen kører vi mod Kilimanjaro lufthavnen, hvor vores fantastiske safari-rundtur slutter.

Inkluderet

  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Alle tranfers
  • Safari og indgangsgebyrer til nationalparker
  • 24/7 assistance under hele turen
  • Abonnement på Flying Doctors

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Drikkepenge og udgifter af personlig karakter
  • Turistskatter
Se dine overnatningssteder på safari-rundturen
Indkvartering
Dag 2: Africa Safari Lake Natron 

Africa Safari Lake Natron er en luksuriøs safarilodge beliggende mellem de vigtigste nationalparker i det nordlige Tanzania. Det er camping og glamping og den perfekte base til besøg i verdens største yngleområde for flamingoer og for udforskning af de forskellige saltvandssøer og basiske søer.

Se mere om lodgen her

Dag 3-4: Africa Safari Serengeti Central

Africa Safari Serengeti har to semi-permanente lodges i det berømte Seronera-område i hjertet af Serengeti nationalparken – Comfort Lodge og Luxury Lodge.

Lodgen har 14 komfortable safari-telte med eget badeværelse og Luxury Lodge har 11 luksuriøse safaritelte med kingsize senge og eget badeværelse. Begge lodges har restaurant med en fantastisk udsigt over Serengeti

Se mere om campen her

Dag 5-6: Africa Safari Lake Manyara 

Lodgen ligger midt i Tanzanias mest berømte nationalparker, og der er kort afstand til de helt store safari-eventyr.

Det er ægte safari-indkvartering med komfort og helt perfekt til et par dages afslapning før eller efter en stor safari – eller som overnatning under safari.

Se mere om campen her

Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk