fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Klassisk Sydafrika Tour

0
Pris
fraKr. 13.400
Pris
fraKr. 13.400
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
*Jeg accepterer Servicebetingerlser og Privatlivspolitik
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

203

3 trin til den perfekte rejse!

1. Ring til os på 86392260 og aftal et møde
2. På mødet præciserer du dine rejseønsker, og vi byder ind med forslag til rejseplanen.
3. Vi sammensætter din rejse med fly, hotel, aktiviteter og oplevelser og alt andet, du får brug for. Du modtager et uforpligtende rejsetilbud!

86392260

post@seafricantravel.dk

Derfor skal du rejse med os!

 • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
 • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
 • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
 • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

86392260

post@seafricantravel.dk

Klassisk Sydafrika Tour

På denne 15 dage lange rejse får du alt det bedste af Sydafrika på en gang. Du kommer på safari i Kruger nationalparken, cruiser gennem Garden Route’s fantastiske natur, oplever Drakens-bjergene og mærker storbyens puls i Cape Town. 

Vores sydafrikanske samarbejdspartner på denne rejse blev Fair Trade Tourism Approved Tour Operator i 2017. Det er vores garanti for, at virksomheden gør en indsats i lokalområdet på det sociale, økonomiske og miljømæssige område.

 • Varighed:15 dage - 14 nætter
 • Rejsen starter Johannesburg
 • TilgængeligHele året
 • Rejsen slutter:Cape Town
Mere om rejsen

Kruger nationalpark

Kruger nationalpark er ikke mindre end 2 millioner hektar uovertruffen natur iblandet historiske og arkæologiske seværdigheder – det er det ægte Afrika!

Kruger nationalpark er naturoplevelser, som ikke fås andre steder i Afrika.

Parken blev grundlagt 1898 som Sabi vildtreservat og er blevet udvidet flere gange.  Parken indeholder 14 forskellige økosystemer inkluderer bushveld, savanner, skovområder, vådområder, granitudspring, floder og dybe kløfter.

Blyde River Canyon

Blyde River Canyon (Blyde betyder ”glad” på hollandsk) er den største grønne canyon i verden, og den strækker sig over 26 kilometer og er over 800 meter dyb. Blyde River Canyon ligger i Mpumalanga ved den nordlige del af Drakensberg-bjergkæden. Blyde River Canyon blev dannet, da Gondwana for ca. 200 mio. år siden brød op og Madagaskar og Antarktis løsrev sig fra Afrika. Der er mange skatte inden i kløften som:

De tre rundavler

Disse rundavlerne har haft mange navne, som fx ”De tre søstre” og ”Høvdingen og hans tre koner”, som var det, de oprindelige beboere i området, kaldte stedet.

Kadishi Tufa vandfald

En anden skat i området er disse vandfald, som er de næsthøjeste Tufa-vandfald i verden. Kadishi Tufa-vandfaldene er kendt som ”Naturens grædende ansigt” på grund af vandfaldet, der ligner et ”grædende” ansigt.

The Pinacle (tinden)

En naturligt udskåret, fritstående klippefæstning ved The Pinnacle Rock, en metamorf klippe omgivet af vegetation.

Guds vindue

Panoramarutens højdepunkt! Guds vindue er et så malerisk udsigtspunkt, at det er blevet kaldt “Guds vindue” på grund af den rene, naturlige skønhed, man ser her.

Bourke’s Luck-huller

Se de storslåede klippehuller, der kaldes “Bourke’s Luck Potholes”. Disse enorme huller dannes, når småsten hvirvles rundt i strømmen der, hvor Blyde og Treur-floden mødes og bliver en.

Echo Caves

Disse huler er nogle af de ældste huler i verden og strækker sig ca. 40 km ned i jorden med underjordiske kamre, der er mere end 60 m høje. Grotterne fik deres navn fra deres stalaktitter, der danner ekko, når man banker på dem – og ekkoet kan uden for hulesystemet.

 

Rejseplan

Dag 1 Johannesburg

Klassisk Sydafrika Tour starter i Johannesburg, hvor du ved ankomst bliver budt velkommen af din guide og overført til hotellet. Resten af dagen er til egen disposition indtil kl. 19, hvor vi mødes i hotellets reception til en kort orientering om turen. Her vil du også møde dine medrejsende.

Dag 2Hazyview

Vi tager afsted fra morenstunden mod Mpumalango og trænger flere hundrede meter ind i den frodige, subtropiske region i Lowveld. Herfra går turen videre ad Panorama-ruten via Graskop, og vi besøger de berømte udsigtspunkter i Blyde River Canyon – et af Afrikas naturlige vidundere. Næste stop er ”Guds vindue” og den helt fantastiske udsigt herfra over bjerge og frugtbare sletter. Sidste stop inden Hazyview er Bourke’s Luck Holes.
Forplejning: Morgenmad

Dag 3Kruger nationalpark

En klassisk Sydafrika Tour skal selvfølgelig indeholde Kruger nationalpark og safari!
Dagens tur starter tidligt med afgang mod Kruger nationalpark. Kruger nationalparken er et internationalt anerkendt vildtreservat på næsten 2 mio. hektar og understøtter den største variation af vilde dyr på det afrikanske kontinent. I Kruger kan du være heldig at se samtlige medlemmer af ”The Big 5” samt en lang række antiloper, bøfler, kattedyr og mange flere. Parken har også en meget rig og varieret flora og et meget rigt fugleliv.
Vi vender tilbage til lodgen omkring frokost, og resten af dagen er til din egen disposition.
Forplejning: Morgenmad, frokost.

Dag 4Eswatini

I dag går din Klassisk Sydafrika Tour “udenlands” og ind i Eswatini.
Efter morgenmaden går turen videre til Malelane og derfra til Eswatini (tidligere Swaziland). Om eftermiddagen kommer du på besøg i en Chief’s landsby og for en masse viden om traditionel swazi-kultur med dig derfra.
Forplejning: Morgenmad, frokost

Dag 5 KwaZulu-Natal

I dag rejser vi gennem Eswatini og ind i Zulu-land. Vores rejse fortsætter ind i kongeriget KwaZulu-Natal, hvor zuluernes gamle traditioner og nybyggernes moderne kulturer er forenet i et pulserende samfund i fred og harmoni. Vi ankommer til dagens indkvartering i løbet af eftermiddagen.
Forplejning: Morgenmad

Dag 6Durban

I dag har du mulighed for enten at sove længe eller at tage ud på et morgencruise (ikke inkluderet) eller måske bare slentre lidt rundt og opsuge atmosfæren i turistbyen St. Lucia, inden turen senere på formiddagen går videre til Durban. Ved ankomsten til Durban er der en orienteringstur om denne multikulturelle og livlige kystby, og sidst på eftermiddagen ankomst til hotellet.
Forplejning: Morgenmad

Dag 7Drakens-bjergene

I dag er der tid til at hænge lidt længere over morgenmaden eller måske tage en tidlig taxatur ind til den travle Umhlanga-strand, hvor du kan spadsere på promenaden og iagttage de mange surfere, joggere og cyklister, der færdes her. Senere på formiddagen kører vi mod de majestætiske Drakens-bjerge. Vi besøger de næsten 100 m høje Howich vandfald og fortsætter ad Southern Midlands Meander-ruten og ankommer til hotellet midt på eftermiddagen. Der er ingen program for eftermiddagen, og du kan bruge resten af dagen til at beundre de skønne omgivelser, tage på fiske- eller vandretur eller sågar tage en tur på hesteryg i den rene bjergluft (ikke inkluderet)
Forplejning: Morgenmad, middag

Dag 8Drakens-bjergene

Drakens-bjergene er indbegrebet af en klassisk Sydafrika Tour, og hele dagen er til din egen disposition og til at nyde de fantastiske omgivelser i Drakensbjergene, og til at prøve nogle af de mange aktiviteter og tilbud, der er i området.
Forplejning: Morgenmad, middag

Dag 9Eastern Cape Coast

I dag fortsætter turen sydpå til Øst-Kapprovinsen, hvor Nelson Mandela (også kendt som Madiba) stammede fra. Undervejs ser vi hvordan hverdagslivet og traditionerne udspiller sig her og stopper til frokost uden for provinsens hovedstad Umtata. Efter frokost går turen videre til Nelson Mandelas fødested og hjem, og sent på eftermiddagen ankommer vi til dagens indkvartering i Chintsa East på den smukke og uspolerede Eastern Cape Coast.
Forplejning: Morgenmad, middag.

Dag 10Port Elizabeth

Du vågner op til lyden af hav og bølgebrud og kan bruge hele formiddagen på kilometerlange sandstrande. Den tætte, oprindelige strandskov er hjemsted for et helt fantastisk fugleliv.
Senere på dagen fortsætter rejsen til Port Elizabeth.
Forplejning: Morgenmad.

Dag 11Knysna

Dag 11 fortsætter rejsen mod Kapstaden. På vejen kan du opleve Tsitsikamma-skoven og de naturskønne vandrestier, der findes her, fx en kort vandretur til Storm River Mouth, hvorfra der er en fantastisk udsigt over kløften og floden nedenfor. Vi ankommer til Knysna sent på eftermiddagen og tjekker ind på hotellet.
Forplejning: Morgenmad, middag

Dag 12Mossel Bay

Efter morgenmaden sættes kursen ind i landet igen. Vi kører gennem Outeniqua-passet til Oudtshoorn, der er kendt som ”verdens fjerhovedstad” på grund af dens strudseindustri. Efter et besøg på en strudsefarm går turen videre til Cango-hulerne. Gå (eller kryb, hvis du har mod på det) rundt i de berømte huler og se storslåede drypstensformationer. Dagens overnatning er i Mossel Bay.
Forplejning: Morgenmad.

Dag 13Cape Town

I dag ankommer vi til Cape Town. På vejen gør vi stop i Albertinia-området, hvor Kap-aloe vokser vildt og stadig høstes på traditionel måde. Her besøger du en aloe-fabrik, og ser hvordan tapningen foregår. Videre går turen via Swelledam, Worcester og gennem Hugenot-tunnelen, inden vi ankommer til Cape Town sent på eftermiddagen.
Forplejning: Morgenmad.

Dag 14Cape Town

Nyd dagen i Cape Town – alle byers moder. Det anbefales at besøge V&A Waterfront og i øvrigt udforske denne smukke by.
Forplejning: Morgenmad

Dag 15Cape Town

Efter morgenmaden er det tid at tjekke ud fra hotellet (inden 11). Resten af dagen er til din egen disposition, inden transfer til Cape Town International Airport.
Forplejning: Morgenmad

Inkluderet

 • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
 • Bagegehåndtering
 • Udflugter og besøg som angivet i rejseplanen
 • Parkafgift i Kruger nationalpark

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser og visumgebyrer
 • Drinks og udgifter af personlig karakter
 • Valgfrie aktiviteter
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering på Klassisk Sydafrika Tour
Dag 1: Protea Hotel OR Tampo Airport

Hotellet er beliggende i Kempton Park kun få minutter fra O.R. Tambo International Airport. Hotellet er designet i stål og krom med inspiration fra lufthavnen. De rummelige værelser er elegant møbleret og har trægulve og lydisolerede vinduer. Nyd det gode køkken i Warehouse-restauranten og en cocktail i loungen og baren.

 

Dag 2 og 3: Hippo Hollow Country Estate

Hippo Hollow Country Estate er et fredeligt tilflugtssted kun 10 minutter fra Kruger nationalparken, beliggende ved bredden af Sabie-floden. Herfra kan man udforske seværdigheder og tage på ekspeditioner i Kruger og andre reservater i Lowveld og Mpumalanga. Her er 91 elegant indrettede hotelværelser og hytter. Den rummelige a la carte-restaurant har specialiseret sig i lokale, sæsonbestemte retter, der indtages sammen med den fantastiske udsigt fra restauranten.

Se mere om resortet her

Dag 4: Lugogo Sun

Lugogo Sun ligger i Royal Swazi Spa Valley-resortet og tilbyder gæsterne en varm og venlig swazi-velkomst. De komfortable værelser er alle med eget badeværelse og moderne bekvemmeligheder. Her kan man slappe af ved poolen eller benytte sig af resortets øvrige faciliteter som fx spa eller kasino. Restaurant Llanga serverer lækker morgenmad og gode middage og Sportsman’s Bar tilbyder en lang række cocktails.

Dag 5: Anew Hotel Hluhluwe

Anew Hotel Hluhluwe har en skøn, naturlig atmosfære fuld af afrikansk rytme. Den komfortable indkvartering er i værelser med eget badeværelse og moderne bekvemmeligheder. Nyd solnedgangen på terrassen ved poolen og bliv underholdt af et Zulu-danseshow, når dagen går på hæld. Spis i den hyggelige restaurant eller udenfor under stjernerne i en traditionel zulu-boma.

Dag 6:  Protea Hotel Umhlanga Ridge 

Protea Umhlanga Ridge ligger kun få minutter fra Umlanga Beach og King Shaka International Airport. Det er en perfekt base for såvel forretningsrejser som turister. Hotellet har 205 moderne og luksuriøse værelser, der alle er med aircondition og wifi. Slap af ved poolen med den fantastiske udsigt over Gateway og Umhlanga og spis lækker mad i restaurantens afslappede atmosfære.

Dag 7 og 8: Drakensberg Gardens Hotel

Hotellet ligger ved foden af de sydlige Drakensbjerge i et 860 ha stort område, hvorfra der er en betagende udsigt over KwaZulu-Natals berømte bjergkæde. De komfortable værelser har eget bad og moderne bekvemmeligheder. Hotellet har lounge, to barer, swimmingpool og et wellness-center samt flere restauranter.

Dag 9: Crawfords Beach Lodge

Crawfords Beach Lodge er en juvel i Wild Coast-regionen. Den afslappede atmosfære og storslåede natur gør lodgen til den perfekte feriedestination. Alle 20 rustikke luksussuiter har et moderne tilsnit, og de fleste har havudsigt. Her tilbydes masser af aktiviteter, som fx kanosejlads, fisketure, cykling mm. I spa’en kan man lade sig forkæle med forskellige behandlinger. Restauranten tilbyder lækre måltider med fisk og skaldyr og en fantastisk udsigt oveni!

Dag 10: Garden court Kings Beach

Hotellet ligger ved Algoa-bugten helt ud til stranden med en spektakulær udsigt over Det Indiske Ocean. Hotellet kombinerer moderne atmosfære med varm og venlig gæstfrihed. De velindrettede værelser har eget badeværelse og alle moderne bekvemmeligheder. Hotellet har egen restaurant og ligger i øvrigt i gåafstand til mange andre restauranter og forlystelser.  

Dag 11: Premier Resort The Moorings 

Premier Resort The Moorings ligger i den idylliske by Knysna langs den berømte Garden Route. Dette område er kendt for sin karakteristiske naturskønhed, og hotellet ligger ved bredden af ​​Knysna-lagunen. Det har privat adgang til lagunen samt bådebro. Hotellet er omgivet af oprindelig skov, hvilket gør det til en eksklusiv og rolig ramme for at nyde en flugt fra den moderne verden uden at opgive sin komfortluksus. Hotellet har sin egen restaurant, den trendy Salmon Restaurant, der serverer kulinariske mesterværker. Hotellet har et legeområde for børnene, en swimmingpool samt rolige picnicpladser, hvor man kan nippe til sundowners og se solen gå ned.

Dag 12: Diaz Hotel & Resort

Diaz Hotel & Resort ligger i kystbyen Mossel Bay ved den berømte Garden Route. Alle værelser og balkoner har en fantastisk havudsigt, og gæsterne kan bl.a. underholde sig i det tilhørende badeland. Hotellet har en række kulinariske muligheder fra lækre middage til uformelle frokoster i café-stil og selvfølgelig også en cocktailbar.

Dag 13 og 14: SunSquare Cape Town

Det varme og venlige SunSquare Cape Town-hotel har en fantastisk beliggende til udforskning af Cape Town – i Haver, en af Cape Towns ældste og mest charmerende forstæder. De rummelige værelse er alle med eget badeværelse og perfekt til afslapning efter en travl dag i Cape Town. Slap af med en cocktail ved poolen eller i loungen og nyd den overdådige a la carte menu, der er inspireret af autentiske, sydafrikanske smage.

Rejser der ligner

Safari

18 rejser
Kort

Ring til os på 86392260 eller send en besked

Ny Lufthavnsvej 21, 8560 Kolind

Få vores nyhedsbrev med tilbud, tips
og tricks og masser af inspiration
lige ind i din mailbox!

Du kan let afmelde nyhedsbrevet igen
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

 • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

[wd_hustle id="Kontaktos" type="popup"]Click[/wd_hustle]