fbpx
+45 86392260 post@seafricantravel.dk

Safari i Mikumi og Udzungwa Mountains

0
Pris
fraKr. 7.595
Pris
fraKr. 7.595
Fulde navn*
Emailadresse*
Din forespørgsel*
* I aggree with Terms of Service and Privacy Statement.
Accepter venligst alle vilkår og betingelser inden næste trin
Sæt på min ønskeliste!

Du skal have en konto for at bruge ønskeliste

87

Derfor skal du rejse med os!

  • Mere end 20 års erfaring i rejsebranchen
  • Skræddersyede rejser efter dine ønsker
  • Vi sørger for alt det praktiske: Fly, hotel, visum, øvrig transport mm.
  • Medlem af Rejsegarantifonden - din sikkerhed!

Har du spørgsmål?

Ring endelig til os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 8 til 16

70275270

post@seafricantravel.dk

Safari i Mikumi og Udzungwa Mountains

Tanzania
SAFARI I MIKUMI

Safari i Mikumi og Udzungwa Mountains ser nærmere på to af de mindre nationalparker i Tanzania. Det er klassisk safari i Mikumi naitonalparken og hiking i tætte skove i Udzungwa-bjergene på udkig efter sjældne fugle og aber. 

I de frodige skove i Udzungwa Mountains nationalparken er det først og fremmest primaterne, vi håber at få at se. Der er 6 forskellige, registrerede primat-arter i Udzungwa, og heraf to arter, der ikke findes andre steder i verden. 

Rejsen er velegnet for grupper på op til 7 personer. Den viste pris er pr. person, når I er 2, der rejser sammen. Prisen pr. person ved 7 personer er kr. 4.660

  • Varighed:4 dage - 3 overnatninger
  • Rejsen starter og slutter: Dar es Salaam
  • TilgængeligJuni-oktober
  • Egnet forVandrere
hiking udzungwa
Mere om rejsen

Mikumi nationalpark

Mikumi nationalparken, der ligger tæt ved Uluguru-bjergene, har et bredt og varieret dyreliv og er meget velegnet til safari, da parkens begrænsede størrelse gør, at man kan få set det hele på bare et par dage. 

Udzungwa Mountains nationalpark

Nationalparken, der er kendt som Afrikas Galapagos, byder på fantastiske og langstrakte skove, vandfald og et utal af fugle og fuglestemmer. Flere af parkens dyre- og fuglearter findes kun her, bl.a. primaterne Udzungwa rød colobus  og Sanje Crested Mangabey. 

Indkvartering
safari i mikumi
Rejseplan

Dag 1 - 3Dar es Salaam

Din guide tager imod dig i Dar es Salaam og sammen kører I mod Mikumi, hvor du bliver indlogeret på Tan Swiss Lodge, der ligger lige uden for nationalparken. Der serveres der frokost og middag.

Dag 2Mikumi nationalpark

Hele dagen tilbringes på safari og med udforskning af Mikumi nationalparken. Vi håber at se elefant, bøffel, zebra, giraf, gnu, impala, sjakal, vortesvin, flodhest og helst mange flere. Ved solnedgang går turen tilbage til lodgen.
Morgenmad, frokost og middag.

Dag 3Udzungwa Mountains nationalpark

Vi kører den korte tur til Udzungwa Mountains, og snupper en halvdags vandretur til Sanje vandfaldet. Fugleinteresserede kan med lidt held se nogle af de fuglearter, som kun findes her og ingen andre steder i verden.
Indkvartering på Udzungwa Forest Lodge.
Morgenmad, frokost og middag.

Dag 4Dar es Salaam

Efter morgenmaden er der tid til en sidste vandretur i skovene omkring lodgen, og derefter er der afgang til Dar es Salaam.
Morgenmad og frokost

Inkluderet

  • Indkvartering og måltider iflg. rejseplan
  • Ubegrænset kilometerantal i 4x4 safarikøretøj
  • Professionel engelsk-talende chauffør/guide
  • Parkgebyr i Mikumi og Udzungwa Mountains nationalparkerne
  • Safari i Mikumi nationalpark og guidet hiking i Udzungwa nationalpark
  • Mineralvand i safarivognen
  • Skatter og afgifter

Ikke inkluderet

  • Internationale flyrejser og visumgebyrer
  • Drinks og udgifter af personlig karakter
  • Drikkevarer
Se dine overnatningssteder på rejsen
Indkvartering
Dag 1 og 2: Tan Swiss Lodge

Se mere om lodgen her

Dag 3: Udzungwa Forest Lodge

 

Kort

Billeder
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere i privatlivsindstillinger.
AccepterPrivatlivsindstillinger

GDPR

  • Cookies & Privatlivspolitik

Cookies & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Seafricantravel.dk
Google

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@rejsecenterdjursland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

South & East African Travel
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Koling
Tlf: 70275270

Mail: post@seafricantravel.dk